LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA MORALLER BOZUK !

Spor 10.09.2017 - 19:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA MORALLER BOZUK !

Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 2. Hafta maçında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşan Gölcükspor, mutlak puan ya da puanlara almak umuduyla çıktığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu başlayan Gölcükspor, maçın 55. Dakikasında Berke'nin çok şık aşırtma bir vuruşla durumu 2-1 yaptı. Ancak bu golden 2 dakika sonra, ceza sahamızda yaşanan karambolde topu önünde bulan Emre Gemici, attığı golle skoru 3-1'e taşıdı ve maçda bu skorla sona erdi. Gölcükspor, ligdeki 3. Maçını 16 Eylül Cumartesi günü evine Ergene Velimeşespor ile oynayacak.

BAŞKAN AHMET ŞAHİN MUĞLA'DA  Muğa Atatürk Stadı'nda oynanan maçam, ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının kadrosuna nazaran 2 oyuncu değişikliği ile çıkan Gölcükspor'da, sağbek Emre Oral'ın yerine Aydın Taşkın, Ahmet Kutluer'in yerine de Yunus Özdemir yer aldı. Bahattin Saral ise bu kez ilk maç kadrosunda yerini alırken, sakat olan Ömer Faruk Boz maç kadrosunda yer almadı. Gölcükspor'un deplasmanda Muğlaspor ile oynadığı maçı, Başkan Ahmet Şahin ile Murat Ağacan'ın yanı sıra, eski yöneticilerden Hüseyin Çardak ve Turgay Kocaman'da maçı Atatürk Stadı'nda birlikte izlediler.  MAÇIN İLK YARISI 2-0 SONA ERDİ Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 2. Hafta maçında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşan Gölcükspor, mutlak puan ya da puanlara almak umuduyla çıktığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Maça evsahibi takım taraftar desteğini arkasına alarak başladı. Bu baskı 12. Dakikada golü getirdi. Bu dakikada gelişen Muğlaspor atağında, Emirhan Kılıç, kaleci İlyas Türengül'ü avlayarak topu ağlara gönderdi skoru 1-0 yapan golü attı. İlk yarı bu skorla bitecek sanışrken, sağ kanattan hızlı gelen Muğlaspor, Ramazan Öakabak'ın attığı golle 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.  BERKE'NİN GOLÜ YETMEDİ  Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu başlayan Gölcükspor'da teknik direktör Ramiz Soydaş, Yolcu Mansız'ın yerine oyuna Bahattin Saral'ı soktu. Bu değişiklik işe yaradı ve Berke Bıyık, maçın 55. Dakikasında çok şık aşırtma bir vuruşla topu ğalara göndererek durumu 2-1 yaptı. Ancak bu golden 2 dakika sonra, ceza sahamıza yapılan ortayı Kaleci İlyas çift yumrukla uzaklatırmak isterken kısa düşen top, Emre Gemici'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşu ağlara gitti ve durum 3-1 oldu. Bu dakikadan sonra oyuna Cenk'in yerine giren Ahmet Kutler ile Muratcan'ın yerine oyuna giren Ahmet Özer'in çabalarıda neticeye tesir etmeyince, Gölcükspor, ligin ilk deplasmanından evine 3-1'lik mağlubiyet ile döndü. Gölcükspor, ligdeki 3. Maçını 16 Eylül Cumartesi günü evine Ergene Velimeşespor ile oynayacak.  Maç sonrası  Yeni Gölcük’e konuşan Başkan Ahmet Şahin, “ Muğlaspor maçında kötü bir futbol oynadık.Şayet, ilk yarıyı 1-0 tamamlayabilseydik 2. yarı çok farklı olurdu.2-1'i olduktan  sonra kalecimizin üzerine gelen topu çok rahat poziyonda rakibin önüne atması sonucunda yediğimiz golle moralimiz bozuldu. Yapack birşey yok.   Bu Arada, 3. Lig 2. Grup'ta 2. Hafta maçlarının toplu sonuçları şöyle:  2. GRUPTA TOPLU SONUÇLAR Ankara Demirspor-K. Erciyesspor: 1-0 A.Bağcılarspor-Turgutluspor: 0-0  Pazarspor-Darıca Gençlerbirliği: 0-0  Erzincanspor-Diyarbekirspor: 3-4 Yeni Orduspor-Tire 1922 Spor: 3-3 Kırıkhanspor-Van Büyükşehir BLD.: 0-2 Ergene Velimeşespor-Erokspor: 0-0 Muğlaspor-Gölcükspor: 3-1 Yeşil Bursaspor-1461 Trabzon: 1-2
Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 2. Hafta maçında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşan Gölcükspor, mutlak puan ya da puanlara almak umuduyla çıktığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu başlayan Gölcükspor, maçın 55. Dakikasında Berke'nin çok şık aşırtma bir vuruşla durumu 2-1 yaptı. Ancak bu golden 2 dakika sonra, ceza sahamızda yaşanan karambolde topu önünde bulan Emre Gemici, attığı golle skoru 3-1'e taşıdı ve maçda bu skorla sona erdi. Gölcükspor, ligdeki 3. Maçını 16 Eylül Cumartesi günü evine Ergene Velimeşespor ile oynayacak.

BAŞKAN AHMET ŞAHİN MUĞLA'DA 
Muğa Atatürk Stadı'nda oynanan maçam, ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının kadrosuna nazaran 2 oyuncu değişikliği ile çıkan Gölcükspor'da, sağbek Emre Oral'ın yerine Aydın Taşkın, Ahmet Kutluer'in yerine de Yunus Özdemir yer aldı. Bahattin Saral ise bu kez ilk maç kadrosunda yerini alırken, sakat olan Ömer Faruk Boz maç kadrosunda yer almadı. Gölcükspor'un deplasmanda Muğlaspor ile oynadığı maçı, Başkan Ahmet Şahin ile Murat Ağacan'ın yanı sıra, eski yöneticilerden Hüseyin Çardak ve Turgay Kocaman'da maçı Atatürk Stadı'nda birlikte izlediler. 

MAÇIN İLK YARISI 2-0 SONA ERDİ
Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 2. Hafta maçında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşan Gölcükspor, mutlak puan ya da puanlara almak umuduyla çıktığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattı. Maça evsahibi takım taraftar desteğini arkasına alarak başladı. Bu baskı 12. Dakikada golü getirdi. Bu dakikada gelişen Muğlaspor atağında, Emirhan Kılıç, kaleci İlyas Türengül'ü avlayarak topu ağlara gönderdi skoru 1-0 yapan golü attı. İlk yarı bu skorla bitecek sanışrken, sağ kanattan hızlı gelen Muğlaspor, Ramazan Öakabak'ın attığı golle 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

BERKE'NİN GOLÜ YETMEDİ 
Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu başlayan Gölcükspor'da teknik direktör Ramiz Soydaş, Yolcu Mansız'ın yerine oyuna Bahattin Saral'ı soktu. Bu değişiklik işe yaradı ve Berke Bıyık, maçın 55. Dakikasında çok şık aşırtma bir vuruşla topu ğalara göndererek durumu 2-1 yaptı. Ancak bu golden 2 dakika sonra, ceza sahamıza yapılan ortayı Kaleci İlyas çift yumrukla uzaklatırmak isterken kısa düşen top, Emre Gemici'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşu ağlara gitti ve durum 3-1 oldu. Bu dakikadan sonra oyuna Cenk'in yerine giren Ahmet Kutler ile Muratcan'ın yerine oyuna giren Ahmet Özer'in çabalarıda neticeye tesir etmeyince, Gölcükspor, ligin ilk deplasmanından evine 3-1'lik mağlubiyet ile döndü. Gölcükspor, ligdeki 3. Maçını 16 Eylül Cumartesi günü evine Ergene Velimeşespor ile oynayacak. 

Maç sonrası  Yeni Gölcük’e konuşan Başkan Ahmet Şahin, “ Muğlaspor maçında kötü bir futbol oynadık.Şayet, ilk yarıyı 1-0 tamamlayabilseydik 2. yarı çok farklı olurdu.2-1'i olduktan  sonra kalecimizin üzerine gelen topu çok rahat poziyonda rakibin önüne atması sonucunda yediğimiz golle moralimiz bozuldu. Yapack birşey yok.  
Bu Arada, 3. Lig 2. Grup'ta 2. Hafta maçlarının toplu sonuçları şöyle: 

2. GRUPTA TOPLU SONUÇLAR
Ankara Demirspor-K. Erciyesspor: 1-0
A.Bağcılarspor-Turgutluspor: 0-0 
Pazarspor-Darıca Gençlerbirliği: 0-0 
Erzincanspor-Diyarbekirspor: 3-4
Yeni Orduspor-Tire 1922 Spor: 3-3
Kırıkhanspor-Van Büyükşehir BLD.: 0-2
Ergene Velimeşespor-Erokspor: 0-0
Muğlaspor-Gölcükspor: 3-1
Yeşil Bursaspor-1461 Trabzon: 1-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.