LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR’DA MORALLER YERİNDE !

Spor 14.02.2020 - 17:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’DA MORALLER YERİNDE !

Gölcükspor’da yarın oynanacak olan Pazarspor maçı öncesi yönetim tarafından oyunculara para dopingi yapıldı.

Gölcükspor’da yarın oynanacak olan Pazarspor maçı öncesi yönetim tarafından oyunculara para dopingi yapıldı.Yapılan ödeme sonrası oyuncuların moral motivasyonu sağlanırken parola ise mutlak üç puan olarak belirlendi. Gölcükspor Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz yaptığı açıklamada;  “Yarın tüm kenti bu atmosferi yaşamaya ve camia olarak tek yürek olarak yeni bir sayfa açmak üzere sahada ter dökecek olan  kardeşlerimize destek olmaya ve inşallah alacak olduğumuz galibiyetin coşkusunuda hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz.” dedi.
Gölcükspor’da yarın oynanacak olan Pazarspor maçı öncesi yönetim tarafından oyunculara para dopingi yapıldı.

Gölcükspor’da yarın oynanacak olan Pazarspor maçı öncesi yönetim tarafından oyunculara para dopingi yapıldı.Yapılan ödeme sonrası oyuncuların moral motivasyonu sağlanırken parola ise mutlak üç puan olarak belirlendi.

Gölcükspor Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz yaptığı açıklamada;  “Yarın tüm kenti bu atmosferi yaşamaya ve camia olarak tek yürek olarak yeni bir sayfa açmak üzere sahada ter dökecek olan  kardeşlerimize destek olmaya ve inşallah alacak olduğumuz galibiyetin coşkusunuda hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.