GÖLCÜKSPOR DA MORALLER YÜKSEK,SIRADA VAN MAÇI VAR

Spor 16.10.2017 - 19:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA MORALLER YÜKSEK,SIRADA VAN MAÇI VAR

Ligin 7. Hafta maçında, kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği’ne yenilerek bağlayan Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Erokspor’u 2-1 yenerek, adeta hayata yeniden bağlandı.

 Erokspor galibiyetiyle, çok önemli bir virajı kayıpsız dönen Kırmızı-Siyahlılar, adeta zevkten dört köşeler. Bu galibiyet, hem yönetim kurulunun, hem teknik heyetin, hem de futbolcuların yüzünü güldürdü, moralini yükseltti   “BU MAÇI UNUTUN SIRADA VAN VAR” Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, geçetiğimiz hafta sonu, İstanbul Esenler Stadı’nda oynadığı Erokspor maçını Onur Özcan ve Sedat Cengiz’in golleriyle 2-1 yenerek, Altın Değerinde bir 3 puanın sahibi oldu. Teknik direktör Ramiz Soydaş, elde edilen galibetin önemine dikkat çekerek, Erokspor maçında takım oyunun u çok iyi oynayan ve çok iyi mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Soydaş, takım olma yolunda ve takım oyunu oynama yolunda her hafta aşama kaydettiklerinin altını çizen Soydaş, “Biz böyle oynadığımız zaman, gerçekten biz her takımı yenebiliriz. Futbolda sistem değişikliği kolay değildir. Ama oyuncularım yavaş yavaş bu sisteme uyum sağlamaya başladılar. Erokspor maçında ortaya koyduğumuz futbol, gerçekten övgüye değer. Ancak biz bu maçı şimdilik unutarak, hafta sonu yine deplasmanda oynayacağımız, Van maçını düşünmek zorundayız” dedi.   BAŞKAN ŞAHİN’DEN MUTLUSU YOK Deplasmanda alınan Erokspor galibiyetiyle, yüzünde gülücükler açan Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, takımının ortaya koyduğu futbolla gurur duyduğunu belirterek, “Biz Erokspor maçında gösterdiğimiz mücadele gücünü ve ortaya koyduğumuz futbolu, cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Van Büyükşehir Belediyespor maçında da gösterirsek, Van‘dan Gölcük’e güle güle 3 puanla döneriz. Oyuncular hiç alışık olmadıkları Hibrit zemine rağmen, ligin yeni ama güçlü ekiplerinden Erokspor’u yenerek, büyük bir moral depoladılar. Ben her zaman söylüyorum. Biz iyi bir takımız. Bizim için 7 ve 8. Haftalar hep krtik geçmiştir. Ama bu sezon bu makus talihimizi yendik ve 11 puanla 9’uncu sıraya yükseldik. Bu hafta sonu 13 puanlı Van’ı yendik mi, bu takımın önünde kolay kolay kimse duramaz. Teknik heyetimizi ve oyuncularımız almış oldukları galibiyetten ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu. Bu arada, Gölcükspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarınma bu saat 14.00 da yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Ligin 7. Hafta maçında, kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği’ne yenilerek bağlayan Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Erokspor’u 2-1 yenerek, adeta hayata yeniden bağlandı.

 Erokspor galibiyetiyle, çok önemli bir virajı kayıpsız dönen Kırmızı-Siyahlılar, adeta zevkten dört köşeler. Bu galibiyet, hem yönetim kurulunun, hem teknik heyetin, hem de futbolcuların yüzünü güldürdü, moralini yükseltti

 

“BU MAÇI UNUTUN SIRADA VAN VAR”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, geçetiğimiz hafta sonu, İstanbul Esenler Stadı’nda oynadığı Erokspor maçını Onur Özcan ve Sedat Cengiz’in golleriyle 2-1 yenerek, Altın Değerinde bir 3 puanın sahibi oldu. Teknik direktör Ramiz Soydaş, elde edilen galibetin önemine dikkat çekerek, Erokspor maçında takım oyunun u çok iyi oynayan ve çok iyi mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Soydaş, takım olma yolunda ve takım oyunu oynama yolunda her hafta aşama kaydettiklerinin altını çizen Soydaş, “Biz böyle oynadığımız zaman, gerçekten biz her takımı yenebiliriz. Futbolda sistem değişikliği kolay değildir. Ama oyuncularım yavaş yavaş bu sisteme uyum sağlamaya başladılar. Erokspor maçında ortaya koyduğumuz futbol, gerçekten övgüye değer. Ancak biz bu maçı şimdilik unutarak, hafta sonu yine deplasmanda oynayacağımız, Van maçını düşünmek zorundayız” dedi.

 

BAŞKAN ŞAHİN’DEN MUTLUSU YOK

Deplasmanda alınan Erokspor galibiyetiyle, yüzünde gülücükler açan Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, takımının ortaya koyduğu futbolla gurur duyduğunu belirterek, “Biz Erokspor maçında gösterdiğimiz mücadele gücünü ve ortaya koyduğumuz futbolu, cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Van Büyükşehir Belediyespor maçında da gösterirsek, Van‘dan Gölcük’e güle güle 3 puanla döneriz. Oyuncular hiç alışık olmadıkları Hibrit zemine rağmen, ligin yeni ama güçlü ekiplerinden Erokspor’u yenerek, büyük bir moral depoladılar. Ben her zaman söylüyorum. Biz iyi bir takımız. Bizim için 7 ve 8. Haftalar hep krtik geçmiştir. Ama bu sezon bu makus talihimizi yendik ve 11 puanla 9’uncu sıraya yükseldik. Bu hafta sonu 13 puanlı Van’ı yendik mi, bu takımın önünde kolay kolay kimse duramaz. Teknik heyetimizi ve oyuncularımız almış oldukları galibiyetten ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu arada, Gölcükspor Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarınma bu saat 14.00 da yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.