LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

Spor 14.11.2019 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

Gölcükspor yönetimi, futbolcu ve teknik adamların alacaklarını ödemeyi sürdürüyor.PAzar günü Yozgatspor ile deplasmanda oynayacak Kırmızı Siyahlılar yarın yapacağı son çalışmadan sonra Yozgat'a hareket edecek.

Sezon başında yaklaşık 4 milyon liralık bir borçla kulübü teslim alan Hüseyin Çardak ve yönetimi, son 3 hafta da futbolcu ve teknik adamlara yaptığı ödemelerle yüzleri güldürdü.  Önceki hafta futbolcuların maç başı primleri ve alacaklarını ödeyen yönetim bugün de kulüp çalışanları ile teknik ekibin ödemelerini gerçekleştirdi.  PAZAR GÜNÜ YOZGAT DA .. Pazar günü deplasmanda Yozgatspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, bu maçın son çalışmasını yarın(cuma) sabah yapacak. Gölcükspor, bu çalışmanın ardından Yozgat’a hareket edecek. Hava ve rakım dolayısıyla Yozgat’a iki gün önceden gitme kararı olan temsilcimiz, burada cumartesi günü ter antrenmanı yapmayı planlıyor. Yozgat Grand Ser Otel’de konaklayacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, maçın hemen ardından yine otobüsle Gölcük’e dönecek. KADİR VE OKTAY POP’UN DURUMU NETLİK KAZANMADI Geçen hafta Malatya deplasmanında Yeşilyurt karşısında galibiyeti son dakikada yediği golle kaçıran Gölcükspor, bu kez Yozgat’ta 3 puanı hedefliyor. Sakatlıkları nedeniyle Malatya deplasmanına götürülmeyen stoper Kadir ve kanat oyuncusu Oktay Pop’un  takımla birlikte çalışmalara çıkarken, Kadir’in durumu belirsizliğini koruyor. Teknik Sorumlu Taner Gülleri’nin, iki oyuncuyu da Yozgat’a götürüp, kararını burada vereceği öğrenildi.  Yozgat maçı deplasman masraflarını diş hekimi Mehmet Agasayar karşılayacak. 
Gölcükspor yönetimi, futbolcu ve teknik adamların alacaklarını ödemeyi sürdürüyor.PAzar günü Yozgatspor ile deplasmanda oynayacak Kırmızı Siyahlılar yarın yapacağı son çalışmadan sonra Yozgat'a hareket edecek.

Sezon başında yaklaşık 4 milyon liralık bir borçla kulübü teslim alan Hüseyin Çardak ve yönetimi, son 3 hafta da futbolcu ve teknik adamlara yaptığı ödemelerle yüzleri güldürdü. 

Önceki hafta futbolcuların maç başı primleri ve alacaklarını ödeyen yönetim bugün de kulüp çalışanları ile teknik ekibin ödemelerini gerçekleştirdi. 

PAZAR GÜNÜ YOZGAT DA ..

Pazar günü deplasmanda Yozgatspor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, bu maçın son çalışmasını yarın(cuma) sabah yapacak. Gölcükspor, bu çalışmanın ardından Yozgat’a hareket edecek. Hava ve rakım dolayısıyla Yozgat’a iki gün önceden gitme kararı olan temsilcimiz, burada cumartesi günü ter antrenmanı yapmayı planlıyor. Yozgat Grand Ser Otel’de konaklayacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, maçın hemen ardından yine otobüsle Gölcük’e dönecek. KADİR VE OKTAY POP’UN DURUMU NETLİK KAZANMADI

Geçen hafta Malatya deplasmanında Yeşilyurt karşısında galibiyeti son dakikada yediği golle kaçıran Gölcükspor, bu kez Yozgat’ta 3 puanı hedefliyor. Sakatlıkları nedeniyle Malatya deplasmanına götürülmeyen stoper Kadir ve kanat oyuncusu Oktay Pop’un  takımla birlikte çalışmalara çıkarken, Kadir’in durumu belirsizliğini koruyor. Teknik Sorumlu Taner Gülleri’nin, iki oyuncuyu da Yozgat’a götürüp, kararını burada vereceği öğrenildi. 

Yozgat maçı deplasman masraflarını diş hekimi Mehmet Agasayar karşılayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.