LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR’DA OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL

Spor 22.03.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’DA OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul ile 2. Kez Gölcükspor Kulüp Başkanlığına seçilen ve 2020 yılına kadar güven tazeleyen, Ahmet Şahin’in, sezon sonunda seçimli olağanüstü genel kurul yapacağı belirtildi.

BAŞKAN ŞAHİN REVİZYONA GİDECEK Bu sezon ligde futbol takımından umduğunu bulamayan Gölcükspor Yönetim Kurulu’nun, kesin olmamakla beraber Mayıs ya da Haziran ayı içinde seçimli olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Konu hakkında görüşlerini aldığımız, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, bu kongrenin rutin bir seçim olacağının altını çizerek, “Önümüzdeki sezonun bütçesini belirlemek ve güçlü bir yönetim oluşturmak için, böyle bir düşüncemiz var. İnşallah Gölcükspor’umuz için hayırlı olur. Bazı arkadaşlarla helalleşerek yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlar ile devam edeceğiz. Şuanda kafamda netleşmiş isimler yok. Bunu kongre zamanı belirleyeceğiz. Ama ben 2020 yılına kadar görevimin başında olacağım ve 2020 yılında yapılacak olan kongrede, kesinlikle aday olmayacağım” diye konuştu.   TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı rahatlatmak adına, 16 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14.30 da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Eşya Piyangosu çekilişi düzenleyecek. Büyük ikramiye ise sıfır model bir araç BÜYÜK İKRAMİYE SIFIR MODEL ARAÇ Gölcükspor yönetimi, 10 Şubat 2018 Cumartesi akşamı The Ness Otel’de yapmayı planladığı ve Muazzez Ersoy ile Zinet’in sahne alacağı Dayanışma gecesi, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle iptal edilmişti. Gölcükspor Yönetimi bu açığı kapatmak adına Eşya Piyangosu düzenleme kararı aldı. Bu anlamda, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı rahatlatmak adına, 16 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14.30 da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Eşya Piyangosu çekilişi düzenleyecek. Gölcükspor Yönetimi Tanesi 100 TL’den satılmak üzere 5 Bin Adet bilet bastıracak. Milli Piyango İdaresi ve Gölcük Kaymakamlığından gerekli izinleri alan yönetim, önümüzdeki haftadan itibaren, Eşya Piyangosu bilet satışlarına başlayacak. Edinilen bilgilere göre, çekilişin büyük ikramiyesi ise sıfır model bir araç. Başkan Ahmet Şahin, tüm Gölcüklüleri ve Gölcükspor taraftarlarını, kulübe katkı sağlamak adına bilet almaya davet etti.
Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul ile 2. Kez Gölcükspor Kulüp Başkanlığına seçilen ve 2020 yılına kadar güven tazeleyen, Ahmet Şahin’in, sezon sonunda seçimli olağanüstü genel kurul yapacağı belirtildi.
BAŞKAN ŞAHİN REVİZYONA GİDECEK
Bu sezon ligde futbol takımından umduğunu bulamayan Gölcükspor Yönetim Kurulu’nun, kesin olmamakla beraber Mayıs ya da Haziran ayı içinde seçimli olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Konu hakkında görüşlerini aldığımız, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, bu kongrenin rutin bir seçim olacağının altını çizerek, “Önümüzdeki sezonun bütçesini belirlemek ve güçlü bir yönetim oluşturmak için, böyle bir düşüncemiz var. İnşallah Gölcükspor’umuz için hayırlı olur. Bazı arkadaşlarla helalleşerek yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlar ile devam edeceğiz. Şuanda kafamda netleşmiş isimler yok. Bunu kongre zamanı belirleyeceğiz. Ama ben 2020 yılına kadar görevimin başında olacağım ve 2020 yılında yapılacak olan kongrede, kesinlikle aday olmayacağım” diye konuştu.
 
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı rahatlatmak adına, 16 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14.30 da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Eşya Piyangosu çekilişi düzenleyecek. Büyük ikramiye ise sıfır model bir araç
BÜYÜK İKRAMİYE SIFIR MODEL ARAÇ
Gölcükspor yönetimi, 10 Şubat 2018 Cumartesi akşamı The Ness Otel’de yapmayı planladığı ve Muazzez Ersoy ile Zinet’in sahne alacağı Dayanışma gecesi, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle iptal edilmişti. Gölcükspor Yönetimi bu açığı kapatmak adına Eşya Piyangosu düzenleme kararı aldı. Bu anlamda, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı rahatlatmak adına, 16 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14.30 da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Eşya Piyangosu çekilişi düzenleyecek. Gölcükspor Yönetimi Tanesi 100 TL’den satılmak üzere 5 Bin Adet bilet bastıracak. Milli Piyango İdaresi ve Gölcük Kaymakamlığından gerekli izinleri alan yönetim, önümüzdeki haftadan itibaren, Eşya Piyangosu bilet satışlarına başlayacak. Edinilen bilgilere göre, çekilişin büyük ikramiyesi ise sıfır model bir araç. Başkan Ahmet Şahin, tüm Gölcüklüleri ve Gölcükspor taraftarlarını, kulübe katkı sağlamak adına bilet almaya davet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.