GÖLCÜKSPOR'DA ONUR ÖZCAN TAMAM

Spor 20.06.2016 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR'DA ONUR ÖZCAN TAMAM

Teknik patron Yusuf Tokuş’un listesinde olan Onur Özcan önceki gün Gölcük’e geldi ve transfer komitesiyle görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından anlaşma sağlandı, resmi imza atıldı.

Gölcükspor stoper transferinde Manavgatsporlu Onur Özcan ile Kırıkkalesporlu Adem Ercan’ı gündemine almıştı. Teknik patron Yusuf Tokuş’un listesinde olan Onur Özcan önceki gün Gölcük’e geldi ve transfer komitesiyle görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından anlaşma sağlandı, resmi imza atıldı. Sözleşme süresinin 2 yıllık olduğu açıklandı. ADEM ERCAN’DAN VAZGEÇİLDİ  3.Lig kariyerinde 79 maça çıkan, 8 gol atan 24 yaşındaki futbolcunun iki sezondur Manavgatspor’da dikkat çeken performans ortaya koyduğu belirtiliyor. Gölcükspor, gündemine aldığı diğer isim Kırıkkalesporlu genç futbolcu Adem Ercan transferinden ise vazgeçti. Futbol Şube Sorumlusu Musa Şenol stopere alacakları ikinci ismin deneyimli, kendini ispat etmiş olacağını, arayışların devam ettiğini söyledi. 
Teknik patron Yusuf Tokuş’un listesinde olan Onur Özcan önceki gün Gölcük’e geldi ve transfer komitesiyle görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından anlaşma sağlandı, resmi imza atıldı.

Gölcükspor stoper transferinde Manavgatsporlu Onur Özcan ile Kırıkkalesporlu Adem Ercan’ı gündemine almıştı. Teknik patron Yusuf Tokuş’un listesinde olan Onur Özcan önceki gün Gölcük’e geldi ve transfer komitesiyle görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından anlaşma sağlandı, resmi imza atıldı. Sözleşme süresinin 2 yıllık olduğu açıklandı.
ADEM ERCAN’DAN VAZGEÇİLDİ 
3.Lig kariyerinde 79 maça çıkan, 8 gol atan 24 yaşındaki futbolcunun iki sezondur Manavgatspor’da dikkat çeken performans ortaya koyduğu belirtiliyor. Gölcükspor, gündemine aldığı diğer isim Kırıkkalesporlu genç futbolcu Adem Ercan transferinden ise vazgeçti. Futbol Şube Sorumlusu Musa Şenol stopere alacakları ikinci ismin deneyimli, kendini ispat etmiş olacağını, arayışların devam ettiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.