LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA OSMANİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor 08.03.2021 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR DA OSMANİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Osmaniyespor hazırlıklarına teknik direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmlara başladı.

OSMANİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz geçtiğimiz hafta temsilcimiz evinde kar yağışı nedeni ile ertelenen Batman Petrolspor çalışmalarına 1-0 mağlup olan Gölcükspor Perşembe günü evinde Osmaniyespor ile karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar önceki gün çalışmalara başladı. Antrenmana Berkan Durdu hafif ağrıları olduğu antrenmana katılmadı. Koşu ve dar alanda çift kale maçı yaptılar. CEZALILARIMIZ VAR Gölcükspor geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor ile karşılaştı. Karşılaşmada ise 1-0 mağlup olan temsilcimiz Batman karşılaşmasında sarı kartı tamamlayan Bilal Yener Arıca, Furkan Yiğit , Yunus Özdemir Osmaniyespor maçında kadroda olamayacak.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Osmaniyespor hazırlıklarına teknik direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmlara başladı.

OSMANİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz geçtiğimiz hafta temsilcimiz evinde kar yağışı nedeni ile ertelenen Batman Petrolspor çalışmalarına 1-0 mağlup olan Gölcükspor Perşembe günü evinde Osmaniyespor ile karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar önceki gün çalışmalara başladı. Antrenmana Berkan Durdu hafif ağrıları olduğu antrenmana katılmadı. Koşu ve dar alanda çift kale maçı yaptılar.

CEZALILARIMIZ VAR

Gölcükspor geçtiğimiz hafta Batman Petrolspor ile karşılaştı. Karşılaşmada ise 1-0 mağlup olan temsilcimiz Batman karşılaşmasında sarı kartı tamamlayan Bilal Yener Arıca, Furkan Yiğit , Yunus Özdemir Osmaniyespor maçında kadroda olamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.