LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA PRİMLER ÖDENDİ

Spor 02.11.2019 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA PRİMLER ÖDENDİ

Gölcükspor da yüzler gülüyor. Peş peşe alınan 2 galibiyetin ardından yarın Halide Edip Adıvar'ı evinde ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar da Nevşehirspor galibiyet primi ile futbolcuların Ekim ayı ödemeleri gerçekleştirildi.

Nevşehirspor ve Modafen galibiyetleri ile tırmanışa geçen Gölcükspor da yüzler gülüyor. kırmızı Siyahlılarda futbolcular, prim ve maç başı ücretlerini alırken, yarın oynayacakları HAlide Edip maçı öncesinde büyük moral kazandılar. 3. lig 3. grup temsilcimiz Gölcükspor yarın kendi evinde Halide Edip Adıvar kulübünü konuk edecek. Maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan takımızda amaç ligdeki yükselişi sürdürmek. Maç öncesi futbolcuların Nevşehirspor galibiyet primleri ile Ekim ayına aişt alacakları ödendi. Kulüp başkanı Hüseyin ÇArdak yaptığı açıklamada " Bir yandan mali sorunlarla uğraşırken diğer yandan oyuncularımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Biri evimizde, diğeri deplasmanda altın değerinde iki galibiyet kazandık. Yarın oynayacağımız Halide Edip maçını da kazanarak ligdeki tırmanışımıza devam etmek istiyoruz" dedi.  Başkan Hüseyin Çardak, yarın oynanacak olan maça tüm Gölcüklü sporseverleri davet ederken," Taraftarımızın bu maçta da bizim yanımızda olmasını bekliyoruz. Lig başında talihsizliklikler yaşadık ama artık geride kaldı. Hem mali açıdan hem sportif açıdan kulübü istenilen noktaya ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.  Gölcükspor - Halide Edip maçını ,Tunç Özdemir yönetecek Hafta boyunca Hali Edip Adıvar’a hazırlanan kırmızı-siyahlılarda son iki haftadır kazanan kadronun yine Pazar günü sahada olması bekleniyor. Her iki takımında 3 puan için kıran kırana mücadele edeceği zorlu müsabakayı ise Isparta bölgesi hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ve Çağrı Ateş üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Yurtseven olacak. 3. LİG 3. GRUP 11.HAFTA PROGRAMI (3 KASIM PAZAR) 13:00  1954 Kelkit Belediyespor-Karacabey Belediye Spor A.Ş 13:00  Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş-Nevşehir Belediye Spor 13:30  Muğlaspor-Modafen 13:30  Nazilli BelediyesporOsmaniyespor FK 
Gölcükspor da yüzler gülüyor. Peş peşe alınan 2 galibiyetin ardından yarın Halide Edip Adıvar'ı evinde ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar da Nevşehirspor galibiyet primi ile futbolcuların Ekim ayı ödemeleri gerçekleştirildi.

Nevşehirspor ve Modafen galibiyetleri ile tırmanışa geçen Gölcükspor da yüzler gülüyor. kırmızı Siyahlılarda futbolcular, prim ve maç başı ücretlerini alırken, yarın oynayacakları HAlide Edip maçı öncesinde büyük moral kazandılar. 3. lig 3. grup temsilcimiz Gölcükspor yarın kendi evinde Halide Edip Adıvar kulübünü konuk edecek. Maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan takımızda amaç ligdeki yükselişi sürdürmek.

Maç öncesi futbolcuların Nevşehirspor galibiyet primleri ile Ekim ayına aişt alacakları ödendi. Kulüp başkanı Hüseyin ÇArdak yaptığı açıklamada " Bir yandan mali sorunlarla uğraşırken diğer yandan oyuncularımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Biri evimizde, diğeri deplasmanda altın değerinde iki galibiyet kazandık. Yarın oynayacağımız Halide Edip maçını da kazanarak ligdeki tırmanışımıza devam etmek istiyoruz" dedi. 

Başkan Hüseyin Çardak, yarın oynanacak olan maça tüm Gölcüklü sporseverleri davet ederken," Taraftarımızın bu maçta da bizim yanımızda olmasını bekliyoruz. Lig başında talihsizliklikler yaşadık ama artık geride kaldı. Hem mali açıdan hem sportif açıdan kulübü istenilen noktaya ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 

Gölcükspor - Halide Edip maçını ,Tunç Özdemir yönetecek Hafta boyunca Hali Edip Adıvar’a hazırlanan kırmızı-siyahlılarda son iki haftadır kazanan kadronun yine Pazar günü sahada olması bekleniyor. Her iki takımında 3 puan için kıran kırana mücadele edeceği zorlu müsabakayı ise Isparta bölgesi hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ve Çağrı Ateş üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Yurtseven olacak.

3. LİG 3. GRUP 11.HAFTA PROGRAMI

(3 KASIM PAZAR)

13:00  1954 Kelkit Belediyespor-Karacabey Belediye Spor A.Ş

13:00  Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş-Nevşehir Belediye Spor

13:30  Muğlaspor-Modafen

13:30  Nazilli BelediyesporOsmaniyespor FK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.