GÖLCÜKSPOR DA ŞOK ! AKIN DİLAVER İSTİFA ETTİ

Spor 04.08.2017 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA ŞOK ! AKIN DİLAVER İSTİFA ETTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor Yönetim Kurulunda, dün akşam yeni yöneticilerden Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver’in istifa etmesi, Gölcükspor Camiasında şok etkisi yarattı

BAŞKAN ŞAHİN’İN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR 2 Haziran 2017 tarihinde yapılan Gölcükspor Olağan Genel Kurulu’nda, Başkan Ahmet Şahin’in listesinde yer alan ve görev dağılımında İdari As BAşkanlık görevine  getirilen Gölcükspor Sevdalısı Akın Dilaver’in zamansız istifası, Gölcükspor Camiasında bomba etkisi yarattı. Bugüne kadar Gölcükspor’un bırakın maçlarını, antrenmanlarını bile kaçırmayan Akın Dilaver’in istifası, kamuoyunda oldukça merak ediliyor. Ancak, kendisiyle görüştüğümüz Akın Dilaver, özel nedenlerden ve işlerinin yoğunluğundan dolayı, yeteri kadar yardımcı olamayacağını düşündüğü için, böyle bir karar aldığını söyledi. Ancak, edindiğimiz bilgilere göre, Akın Dilaver’in istifasının arkasında başka nedenlerin olduğu öğrenildi. Gölcükspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin’in, Akın Dilaver’in istifasıyla ilgili bugün ilerleyen saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor Yönetim Kurulunda, dün akşam yeni yöneticilerden Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver’in istifa etmesi, Gölcükspor Camiasında şok etkisi yarattı

BAŞKAN ŞAHİN’İN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

2 Haziran 2017 tarihinde yapılan Gölcükspor Olağan Genel Kurulu’nda, Başkan Ahmet Şahin’in listesinde yer alan ve görev dağılımında İdari As BAşkanlık görevine  getirilen Gölcükspor Sevdalısı Akın Dilaver’in zamansız istifası, Gölcükspor Camiasında bomba etkisi yarattı. Bugüne kadar Gölcükspor’un bırakın maçlarını, antrenmanlarını bile kaçırmayan Akın Dilaver’in istifası, kamuoyunda oldukça merak ediliyor. Ancak, kendisiyle görüştüğümüz Akın Dilaver, özel nedenlerden ve işlerinin yoğunluğundan dolayı, yeteri kadar yardımcı olamayacağını düşündüğü için, böyle bir karar aldığını söyledi.

Ancak, edindiğimiz bilgilere göre, Akın Dilaver’in istifasının arkasında başka nedenlerin olduğu öğrenildi. Gölcükspor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin’in, Akın Dilaver’in istifasıyla ilgili bugün ilerleyen saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.