LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'DA SON DAKİKA TRANSFERLERİ

Spor 08.09.2017 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA SON DAKİKA TRANSFERLERİ

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, bu akşam mesai bitiminde sona erecek birinci transfer döneminin son gününde kadrosunu 2 futbolcu katarak transferi noktaladı. Yeni transferler Enes Cebeci ve Furkan Öztürk’ün akşam saatlerine kadar lisanslarının çıkartılması bekleniyor

FORVETE ENES, SOL TARAFA FURKAN Gölcxükspor, transferin son gününde kadrosunu 2 futbolcu güçlendirdi. Gölcükspor, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın isteği üzerine 1461 Trabzon’dan forvet oyuncusu Enes Cebeci ve Keçiörengücüspor’da sol bek sol açık oyuncusu Furkan Öztürk ile bu sabah saatlerinde tesislerde sözleşme imzalayarak, kadrosuna dahil etti ve birinci transfer dönemini kapattı. Gölcükspor’un Kavaklı’daki Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Başkan Ahmet Şahin, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar ile Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan hazır bulundu. Her 2 futbolcu da, Gölcükspor’a gelemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Gölcükspor’a kendimizi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldik” diyerek, önemli bir söylemde bulundular. Yeni transferler Enes Cebeci ve Furkan Öztürk’ün akşam saatlerine kadar lisanslarının çıkartılması bekleniyor. Şayet 2 futbolcunun lisansının yetişmesi durumunda, Soydaş uygun görürse Gölcükspor’un Muğlaspor maçı kadrosunda yer alabilecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, bu akşam mesai bitiminde sona erecek birinci transfer döneminin son gününde kadrosunu 2 futbolcu katarak transferi noktaladı. Yeni transferler Enes Cebeci ve Furkan Öztürk’ün akşam saatlerine kadar lisanslarının çıkartılması bekleniyor

FORVETE ENES, SOL TARAFA FURKAN

Gölcxükspor, transferin son gününde kadrosunu 2 futbolcu güçlendirdi. Gölcükspor, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın isteği üzerine 1461 Trabzon’dan forvet oyuncusu Enes Cebeci ve Keçiörengücüspor’da sol bek sol açık oyuncusu Furkan Öztürk ile bu sabah saatlerinde tesislerde sözleşme imzalayarak, kadrosuna dahil etti ve birinci transfer dönemini kapattı. Gölcükspor’un Kavaklı’daki Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Başkan Ahmet Şahin, Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar ile Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan hazır bulundu. Her 2 futbolcu da, Gölcükspor’a gelemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Gölcükspor’a kendimizi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldik” diyerek, önemli bir söylemde bulundular. Yeni transferler Enes Cebeci ve Furkan Öztürk’ün akşam saatlerine kadar lisanslarının çıkartılması bekleniyor. Şayet 2 futbolcunun lisansının yetişmesi durumunda, Soydaş uygun görürse Gölcükspor’un Muğlaspor maçı kadrosunda yer alabilecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.