LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR’DA SON TRANSFER YOLCU MANSIZ

Spor 08.08.2017 - 15:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’DA SON TRANSFER YOLCU MANSIZ

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, bugün öğlen saatlerinde, geçen sezon Altay’da forma giyen Kardemir Karabükspor’un oyuncusu olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Yolcu Mansız ile sözleşme imzalayarak, transfere son noktayı koydu

YOLCU YARIN KAMPA KATILACAK Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Gölcükspor, bir yandan da dıiş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyon kampında ilk olarak Etimeusgut Belediyespor Kalecisi Sercan Yılmaz ve Hacettepespor’un Stoperi Devrim Aksongur’u renklerine bağlayan Gölcükspor, bugünde geçen sezon Altay’da forma giyen Kardemir Karabükspor’un malı olan, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Yolcu Mansız ile sözleşme imzalayarak, transfere son noktayı koydu. Aslen Gümüşhaneli olan ailesi yıllardır Derince’de ikamet eden Yolcu Mansız, bugün Gölcükspor Basın Sözcüsü Hasan Uzuner’in ofisinde, Genel Kaptan Temel Erten ve Taraftar Sorumlusu Zafer Birdal huzurunda, kendisini Gölcüklüspor yapan imzayı attı. Gölcükspor’u yakından tanıdığının altını çizen kanat oyuncusu Yolcu Mansız, “Gölcükspor’a kendimi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldim” diyerek, kırmızı-siyahlı camianın yüreğine su serpti. Geçen sezon Altay forması Ligde 20 maça çıkan Yolcu Mansız, yarın sabah Afyon’da olacak ve takımla ilk antrenmanına çıkacak. Buy imza sonraSı, transferi noktaladıklarını ifade eden Genel Kaptan Temel Erten, “Gölcükspor’un 2017-2018 sezonu kadrosu şekillenmiştir” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, bugün öğlen saatlerinde, geçen sezon Altay’da forma giyen Kardemir Karabükspor’un oyuncusu olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Yolcu Mansız ile sözleşme imzalayarak, transfere son noktayı koydu

YOLCU YARIN KAMPA KATILACAK

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Gölcükspor, bir yandan da dıiş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyon kampında ilk olarak Etimeusgut Belediyespor Kalecisi Sercan Yılmaz ve Hacettepespor’un Stoperi Devrim Aksongur’u renklerine bağlayan Gölcükspor, bugünde geçen sezon Altay’da forma giyen Kardemir Karabükspor’un malı olan, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Yolcu Mansız ile sözleşme imzalayarak, transfere son noktayı koydu. Aslen Gümüşhaneli olan ailesi yıllardır Derince’de ikamet eden Yolcu Mansız, bugün Gölcükspor Basın Sözcüsü Hasan Uzuner’in ofisinde, Genel Kaptan Temel Erten ve Taraftar Sorumlusu Zafer Birdal huzurunda, kendisini Gölcüklüspor yapan imzayı attı. Gölcükspor’u yakından tanıdığının altını çizen kanat oyuncusu Yolcu Mansız, “Gölcükspor’a kendimi kanıtlamaya değil, başarılı olmaya geldim” diyerek, kırmızı-siyahlı camianın yüreğine su serpti. Geçen sezon Altay forması Ligde 20 maça çıkan Yolcu Mansız, yarın sabah Afyon’da olacak ve takımla ilk antrenmanına çıkacak. Buy imza sonraSı, transferi noktaladıklarını ifade eden Genel Kaptan Temel Erten, “Gölcükspor’un 2017-2018 sezonu kadrosu şekillenmiştir” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.