GÖLCÜKSPOR'DA TEMPO DÜŞMÜYOR

Spor 27.10.2020 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'DA TEMPO DÜŞMÜYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

İKİ GÜN ARAYLA MAÇ OYNAYACAKLAR 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Kavaklı Stadının suni çim'de gerçekleştirilen  antrenmanda ise  koşu ve 5'e 2 top çalışmasının ardından yan top çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı yaparak antrenman sonlandırıldı. Perşembe günü Şİle Yıldız maçın ardından Pazar günü ise Yeni Altındağ BLD. maçını oynayacak. EKSİKLER VAR Gölcükspor Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken takımda eksiklerin olması dikkatlerden kaçınılmadı. Antrenmana Kadir Atagün , Batına Korkmaz , Emir Süleyman Öztürk katılmazken Oğuzhan Türkmen ise takımdan ayrı çalıştı. Futbolcuların moralleri ve motivasyonu yüksek olması ve Kırmızı Siyahlılar dün teste girdiler.
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

İKİ GÜN ARAYLA MAÇ OYNAYACAKLAR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Kavaklı Stadının suni çim'de gerçekleştirilen  antrenmanda ise  koşu ve 5'e 2 top çalışmasının ardından yan top çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı yaparak antrenman sonlandırıldı. Perşembe günü Şİle Yıldız maçın ardından Pazar günü ise Yeni Altındağ BLD. maçını oynayacak.

EKSİKLER VAR

Gölcükspor Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Şile Yıldız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken takımda eksiklerin olması dikkatlerden kaçınılmadı. Antrenmana Kadir Atagün , Batına Korkmaz , Emir Süleyman Öztürk katılmazken Oğuzhan Türkmen ise takımdan ayrı çalıştı. Futbolcuların moralleri ve motivasyonu yüksek olması ve Kırmızı Siyahlılar dün teste girdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.