LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA TESTLER YAPILDI TOPLANMA İLERİ TARİHE AKTARILDI

Spor 14.05.2020 - 14:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA TESTLER YAPILDI TOPLANMA İLERİ TARİHE AKTARILDI

TFF 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil eden Gölcüksporlu futbolcular koronavirüs testinden geçerken kırmızı siyahlı ekip antrenmanlarını ileri bir tarihe erteledi

3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un futbolcuları Kavaklıda bulunan Tesisler’de bir araya gelirken kırmızı siyahlı futbolcuların ve personelin masör Olcak Krarabucak nezaretinde tek tek ateş ölçümleri yapıldı. Kırmızı siyahlı futbolcular daha sonra Gölcük Necati Devlet Hastanesi’nde özel alanda koronavirüs testinden geçti. Kırmızı siyahlı ekipte tüm futbolcular, antrenörler ve kulüp personelinin hepsinin testleri yapıldı.   ÇALIŞMALAR ERTELENDİ Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig’de müsabakaların 18 Temmuz’da başlayacağı açıklanmasının ardından kırmızı siyahlı ekip teknik ekip tarafından ileri bir tarihte belirlenecek antrenman programında bir araya gelecek. Gölcükspor Teknik sorumlusu Ömer Faruk Uzuner “Testlerimiz yaptırdık. Müsabakalar ertelendiği için bizde çalışmalarımıza ileri bir tarihte start vereceğiz” dedi.
TFF 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil eden Gölcüksporlu futbolcular koronavirüs testinden geçerken kırmızı siyahlı ekip antrenmanlarını ileri bir tarihe erteledi

3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un futbolcuları Kavaklıda bulunan Tesisler’de bir araya gelirken kırmızı siyahlı futbolcuların ve personelin masör Olcak Krarabucak nezaretinde tek tek ateş ölçümleri yapıldı. Kırmızı siyahlı futbolcular daha sonra Gölcük Necati Devlet Hastanesi’nde özel alanda koronavirüs testinden geçti. Kırmızı siyahlı ekipte tüm futbolcular, antrenörler ve kulüp personelinin hepsinin testleri yapıldı.

 

ÇALIŞMALAR ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig’de müsabakaların 18 Temmuz’da başlayacağı açıklanmasının ardından kırmızı siyahlı ekip teknik ekip tarafından ileri bir tarihte belirlenecek antrenman programında bir araya gelecek. Gölcükspor Teknik sorumlusu Ömer Faruk Uzuner “Testlerimiz yaptırdık. Müsabakalar ertelendiği için bizde çalışmalarımıza ileri bir tarihte start vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.