GÖLCÜKSPOR DA YALOVA MESAİSİ BAŞLADI

Spor 17.12.2020 - 08:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR DA YALOVA MESAİSİ BAŞLADI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 20 Aralık Pazar günü evinde Yalovaspor mesaisi Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde devam ediyor.

KOŞU VE DAR ALAN Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 20 Aralık Pazar günü evinde Yalovaspor mesaisi Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Selçuk Çalışır'ın arka adalesinde ki  sakatlığı nedeni ile antrenmana katılmadı. Antrenmanı yöneticilerden Ahmet Kurt takip etti.   Kırmızı Siyahlılar antrenmanda ısınma çalışmasının ardından saha etrafında gruplar halinde 2x16 dakikalık Interval koşuları gerçekleştirdi. Koşuların ardından ise yarım saha iki kalel gruplar halinde i dar alan gerçekleştirildi. HAKAN SAKARYA GÖREVE  BAŞLADI Gölcüksporda  Tunahan Akdoğan'ın ardından alt yapı hocalarından Adil Kuru ile devam eden temsilcimiz yardımcılıklarını ise Yusuf Hocaoğlu , Nuri Aksoy , Hakan Sakarya ve kaleci antrenörü Eren Demir olmuştu. Ancak Hakan Sakarya COVİD-19 pandemi nedeni ile antrenmanlara katılamamıştı. Hakan Sakarya  pandemi sürecini açtıktan sonra göreve başladı.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 20 Aralık Pazar günü evinde Yalovaspor mesaisi Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde devam ediyor.

KOŞU VE DAR ALAN

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 20 Aralık Pazar günü evinde Yalovaspor mesaisi Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Selçuk Çalışır'ın arka adalesinde ki  sakatlığı nedeni ile antrenmana katılmadı. Antrenmanı yöneticilerden Ahmet Kurt takip etti.   Kırmızı Siyahlılar antrenmanda ısınma çalışmasının ardından saha etrafında gruplar halinde 2x16 dakikalık Interval koşuları gerçekleştirdi. Koşuların ardından ise yarım saha iki kalel gruplar halinde i dar alan gerçekleştirildi.

HAKAN SAKARYA GÖREVE  BAŞLADI

Gölcüksporda  Tunahan Akdoğan'ın ardından alt yapı hocalarından Adil Kuru ile devam eden temsilcimiz yardımcılıklarını ise Yusuf Hocaoğlu , Nuri Aksoy , Hakan Sakarya ve kaleci antrenörü Eren Demir olmuştu. Ancak Hakan Sakarya COVİD-19 pandemi nedeni ile antrenmanlara katılamamıştı. Hakan Sakarya  pandemi sürecini açtıktan sonra göreve başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.