GÖLCÜKSPOR DA YENİ ROTAMIZ KARADENİZ !

Spor 14.11.2017 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA YENİ ROTAMIZ KARADENİZ !

Spor Toro 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, ligdeki 13. Hafta maçını Karadeniz deplasmanında, 1461 Tire Spor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına dün Kavaklı Stadı Suni Çimde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı-siyahlıların moralinin, Turgutluspor maçında alınan 5-2’lik farklı mağlubiyetten dolayı oldukça bozuk olduğu gözlendi.

Son 4 haftadır maç kazanamayan Gölcükspor’u, bu yüzden zorluk derecesi oldukça yüksek bir maç bekliyor. Teknik heyet ise oyuncuları 1461 Trabzon maçına motive etmek için adeta bir psikolog gibi beyin yıkıyorlar   ZORLUK DERECESİ YÜKSEK MAÇ Geçtiğiömiz hafta sonu kendi evinde Ege Temsilcisi Turgutluspor’a 5-2 gibi farklı bir skorla yenilerek, büyük bir hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçın yarattığı tahribatın izlerini siliyor. 18 Ekim Cumartesi günü Karadeniz deplasmanında karşılaşacağı, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına dün Kavaklı Stadı Suni Çimde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı-siyahlıların moralinin, Turgutluspor maçında alınan 5-2’lik mağlubiyetten dolayı oldukça bozuk olduğu gözlendi. Son 4 haftadır maç kazanamayan Gölcükspor’u, bu yüzden zorluk derecesi oldukça yüksek bir maç bekliyor. Teknik heyet ise oyuncuları 1461 Trabzon maçına motive etmek için adeta bir psikolog gibi beyin yıkıyorlar. Gölcükspor, kendisi açısından son derece önem taşıyan bu maçın hazırlıklarına bugün İhsaniye Satadı’nda yapılması planlanan antrenman ile devam edecek.   1461 TRABZON 3 HAFTADIR KATBETMİYOR Gölcükspor’u bu hafta Trabzon’da ağırlayacak olan, 1461 Trabzon ekibi son 3 haftada oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puan topladı. Puan sıralamasında, bir anda topladığı 9 puan ile 16 puana ulaşan ve 11. Sıraya yerleşen 1461 Trabzon’da moraller üst seviyede. Ancak herşeye rağmen, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor camiasının karamsarlığa kapılmamasını isteyerek, “Biz son 4 haftadır galip gelemiyoruz, rakip ise son 3 haftadır kazanıyor. Rakibimizde 9. Haftada kendi evinde Ankara Demirspor’a 3-1 yenildikten sonra 3 maç kazandı. Bizde böyle bir seri yakalayabiliriz ve bu serinin başlangıcı neden 1461 Trabzon maçı olmasın. Çünkü öyle bir grupta mücadele ediyoruz ki, hemen her takım her takımı yenebiliyor. Bu yüzden, Trabzon’a 3 puan parolasıyla gideceğiz. Ben bu takıma ve teknik heyete güveniyoruz. İnşallah Trabzondan güzel sonuçlarla dönceğiz” diyerek, camianın yüreğine su serpti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Spor Toro 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, ligdeki 13. Hafta maçını Karadeniz deplasmanında, 1461 Tire Spor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına dün Kavaklı Stadı Suni Çimde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı-siyahlıların moralinin, Turgutluspor maçında alınan 5-2’lik farklı mağlubiyetten dolayı oldukça bozuk olduğu gözlendi.

Son 4 haftadır maç kazanamayan Gölcükspor’u, bu yüzden zorluk derecesi oldukça yüksek bir maç bekliyor. Teknik heyet ise oyuncuları 1461 Trabzon maçına motive etmek için adeta bir psikolog gibi beyin yıkıyorlar

 

ZORLUK DERECESİ YÜKSEK MAÇ

Geçtiğiömiz hafta sonu kendi evinde Ege Temsilcisi Turgutluspor’a 5-2 gibi farklı bir skorla yenilerek, büyük bir hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçın yarattığı tahribatın izlerini siliyor. 18 Ekim Cumartesi günü Karadeniz deplasmanında karşılaşacağı, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına dün Kavaklı Stadı Suni Çimde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı-siyahlıların moralinin, Turgutluspor maçında alınan 5-2’lik mağlubiyetten dolayı oldukça bozuk olduğu gözlendi. Son 4 haftadır maç kazanamayan Gölcükspor’u, bu yüzden zorluk derecesi oldukça yüksek bir maç bekliyor. Teknik heyet ise oyuncuları 1461 Trabzon maçına motive etmek için adeta bir psikolog gibi beyin yıkıyorlar. Gölcükspor, kendisi açısından son derece önem taşıyan bu maçın hazırlıklarına bugün İhsaniye Satadı’nda yapılması planlanan antrenman ile devam edecek.

 

1461 TRABZON 3 HAFTADIR KATBETMİYOR

Gölcükspor’u bu hafta Trabzon’da ağırlayacak olan, 1461 Trabzon ekibi son 3 haftada oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puan topladı. Puan sıralamasında, bir anda topladığı 9 puan ile 16 puana ulaşan ve 11. Sıraya yerleşen 1461 Trabzon’da moraller üst seviyede. Ancak herşeye rağmen, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor camiasının karamsarlığa kapılmamasını isteyerek, “Biz son 4 haftadır galip gelemiyoruz, rakip ise son 3 haftadır kazanıyor. Rakibimizde 9. Haftada kendi evinde Ankara Demirspor’a 3-1 yenildikten sonra 3 maç kazandı. Bizde böyle bir seri yakalayabiliriz ve bu serinin başlangıcı neden 1461 Trabzon maçı olmasın. Çünkü öyle bir grupta mücadele ediyoruz ki, hemen her takım her takımı yenebiliyor. Bu yüzden, Trabzon’a 3 puan parolasıyla gideceğiz. Ben bu takıma ve teknik heyete güveniyoruz. İnşallah Trabzondan güzel sonuçlarla dönceğiz” diyerek, camianın yüreğine su serpti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.