LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA YENİ TEKNİK EKİP GÖREV BAŞINDA

Spor 11.02.2020 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA YENİ TEKNİK EKİP GÖREV BAŞINDA

3.Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor'da Teknik Adam Sadi Tekelioğlu'nun istifasının ardından yeni oluşan teknik ekip ile çalışmalara başladı.

Gölcüksporumuzda Teknik Sorumluluk camianın öz evlatlarına teslim edilmiştir. Ömer Faruk Uzuner öncülüğünde oluşan teknik ekipte Adem Aydemir, Murat Soner Başak ve Adil Kuru yer almaktadır. Geçen hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a iyi bir mücadele vermesine rağmen 1-0 mağlup olan temsilcimiz Gölcükspor’da sessizlik hakim durumda   GALİBİYET ALAMADI İkinci yarıda galibiyet yüzü görmeyen 3.Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, geçen hafta deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Diyarbekirspor maçını unutup, bu hafta sonunda kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçını düşünmeye başladı. Bir günlük izinin ardından Kavaklı’da bulunan Gölcük Spor Tesislerinde bir araya gelen kırmızı siyahlı futbolcular cumartesi günü oynayacağı Pazarspor maçının çalışmalarına başladı. Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlıları bu hafta oynanacak olan Pazarspor maçına Gölcükspor sportif direktörü Ömer Faruk Uzuner’ hazırlayacak.
3.Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor'da Teknik Adam Sadi Tekelioğlu'nun istifasının ardından yeni oluşan teknik ekip ile çalışmalara başladı.

Gölcüksporumuzda Teknik Sorumluluk camianın öz evlatlarına teslim edilmiştir.

Ömer Faruk Uzuner öncülüğünde oluşan teknik ekipte Adem Aydemir, Murat Soner Başak ve Adil Kuru yer almaktadır.

Geçen hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a iyi bir mücadele vermesine rağmen 1-0 mağlup olan temsilcimiz Gölcükspor’da sessizlik hakim durumda

 

GALİBİYET ALAMADI

İkinci yarıda galibiyet yüzü görmeyen 3.Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, geçen hafta deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Diyarbekirspor maçını unutup, bu hafta sonunda kendi sahasında konuk edeceği Pazarspor maçını düşünmeye başladı. Bir günlük izinin ardından Kavaklı’da bulunan Gölcük Spor Tesislerinde bir araya gelen kırmızı siyahlı futbolcular cumartesi günü oynayacağı Pazarspor maçının çalışmalarına başladı. Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı siyahlıları bu hafta oynanacak olan Pazarspor maçına Gölcükspor sportif direktörü Ömer Faruk Uzuner’ hazırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.