LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA YİNE HÜSRAN

Spor 27.10.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA YİNE HÜSRAN

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, sahasında konuk ettiği Cizrespor karşısında, galibiyeti çok istemesine rağmen, gol atmayı başaramadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı.

Geçen hafta 5 maç aradan sonra Fatsa deplasmanında kaybeden Gölcükspor, dün sahasında konuk ettiği Cizrespor karşısında ilk yarıda çok net fırsatlar bulamadı. 16’da ilk tehlikeli atakta Gölcükspor Rıdvan ile geldi, sonuç alamadı. 26’da Rıdvan’ın ortasında Oğuzhan’ın şutu kaleci de kaldı. 29’da bu kez Furkan Özyapı vurdu, üstten auta çıktı. Bu yarıda konuk takımında atakları vardı,  devre golsüz tamamlandı. Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, maçın hakemine bu yarıda yoğun itirazda bulundu. KADİR VE UĞUR KAÇIRDI Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandıktan sonra, ikinci yarıda Gölcükspor, rakip kalede daha çok gözükmeye başladı. 56’da Kadir Gezer’in şutunu kaleci ancak iki hamlede önleyebildi. 62’de Furkan Özyapı’nın ortasında Uğur’un kafa vuruşu üstten auta çıktı. 80’de ise Gölcükspor çok net fırsatı kullanamadı. Kadir gezer7in şutu kaleci Engin’den geri geldi, Uğur tamamladı, kaleci ikinci pozisyonda da başarılıydı, gole izin vermedi. Son dakikalarda Gölcükspor’un baskısı golü getirmedi, maçta 0-0 sona erdi.  
3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, sahasında konuk ettiği Cizrespor karşısında, galibiyeti çok istemesine rağmen, gol atmayı başaramadı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı.

Geçen hafta 5 maç aradan sonra Fatsa deplasmanında kaybeden Gölcükspor, dün sahasında konuk ettiği Cizrespor karşısında ilk yarıda çok net fırsatlar bulamadı. 16’da ilk tehlikeli atakta Gölcükspor Rıdvan ile geldi, sonuç alamadı. 26’da Rıdvan’ın ortasında Oğuzhan’ın şutu kaleci de kaldı. 29’da bu kez Furkan Özyapı vurdu, üstten auta çıktı. Bu yarıda konuk takımında atakları vardı,  devre golsüz tamamlandı. Gölcükspor Teknik Sorumlusu Kayhan Çubuklu, maçın hakemine bu yarıda yoğun itirazda bulundu.

KADİR VE UĞUR KAÇIRDI
Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandıktan sonra, ikinci yarıda Gölcükspor, rakip kalede daha çok gözükmeye başladı. 56’da Kadir Gezer’in şutunu kaleci ancak iki hamlede önleyebildi. 62’de Furkan Özyapı’nın ortasında Uğur’un kafa vuruşu üstten auta çıktı. 80’de ise Gölcükspor çok net fırsatı kullanamadı. Kadir gezer7in şutu kaleci Engin’den geri geldi, Uğur tamamladı, kaleci ikinci pozisyonda da başarılıydı, gole izin vermedi. Son dakikalarda Gölcükspor’un baskısı golü getirmedi, maçta 0-0 sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.