GÖLCÜKSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Spor 27.07.2018 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün Kartepe’de Avrupa Yıldızlar Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazanarak, lig için ümit verdi.

Süleyman Seba Sahasında oynanan maçı, Başkan Ahmet Şahin ile eski ve yeni yöneticilerden oluşan grupta takip etti. Gölcükspor’un gücünü sınadığı maçta goller, Furkan Özyapı (2) ve Berkay Yıldız attı. Hazırlık maçında Gölcükspor’un yeni genç transferleri, Kayhan Çubuklu’nun gözüne girmek için büyük bir mücadele örneği sergilediler GENÇ OYUNCULAR TAT VERDİ Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, dün ilk hazırlık maçını Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki gurbetçi oyuncuları bünyesinde barındıran Avrupa Yıldızlar Kulübü ile yaptı. Geçen sezonki kadrosundan bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Gölcükspor, çoğu genç ve amatör oyunculardan oluşan 14 yeni oyuncu sözleşme imzaladı. Avrupa Yıldızlar Karması maçında, yeni oyuncularına şans veren teknik direktör Kayhan Çubuklu, genç oyuncularını yakından görme fırsatı bulurken, ortaya konulan futbol ve mücadele gücü kendisini oldukça mutlu etti.  YENİ GÖLCÜKSPOR 3-0 KAZANDI Kartepe Süleyman Seba Sahasında oynanan maçın ilk yarısını Gölcükspor, maçın 10. Dakikasında Furkan Özyapı’nın yaklaşık 25 attığı şık golle 1-0 önde tamamladı. Maçın 2. Yarısına 3 oyuncu değişikliği ile başlayan kırmızı-siyahlılar, 63. Dakikada genç oyuncu Berkay Yıldız’ın golüyle 2-0 öne geçti. 75. Dakikada kazanılan penaltı atışını ilk golün sahibi Furkan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 3-0 yaptı ve maç da bu skorla tamamlanmış oldu.     ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLER KARTEPE’DE Gölcükspor’un Kartepe’de oynadığı sezonun ilk hazırlık maçına, eski ve yöneticilerden bazıları da izleyerek takım hakkında fikir sahibi olmaya çalıştı. Kartepe’de 5 Nolu Süleyman Seba Sahasında oynanan Gölcükspor-Avrupa Türk Karması maçını, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerinden Sezgin Ellibeş, Murat Ağacan ve Olcay Balaban’ın yanı sıra, eski yöneticilerden Adem Ellibeş ve Musa Şenol izlediler. GÖLCÜKSPOR: 3 - AVRUPA TÜRK KARMASI: 0 STAT: Süleyman Seba Sahası HAKEM: Volkan Özhan *** GÖLCÜKSPOR: Hüseyin Arslan ***, Kadir Gezen *** (DK.46 Ali Mert Işık **), Volkan Kesim ***, Erdem Güner ***, Selim Dedekoç ***, Furkan Özyapı ****, Atakan Utku *** (Dk.46 Barış Şen **), Faruk Canbirdi ***, Batuhan Boyoğlu (Dk.46 Berkay Yıldız ***), Ferhat Araz ***, Aziz Mirza Kılıç ***, AVRUPA TÜRK KARMASI 1. TAKIM: Ü. İbrahim Demir **, Ebubekir Doğanay **, Çağatay Öcal ***, Ömer Yeşiltaş **, Selim Tahir **, Fatih Altındağ ***, Mehmet Ali İpek **, Musa Yalman **, Onur Üner ***, Metin Erdoğan **, Tuman Yalman ** AVRUPA TÜRK KARMASI 2. TAKIM: Ü. İbrahim Demir **, Patrick Bari ***, Kristian Bari **, Onur Teksen **, Eray Yahşi ***, Onur Üner **, Emre Pınarcı **, Fuat Temel **, Kaan Altındağ **, Onur Karakaya **, Enes Tuncel ** GOLLER: Furkan Özyapı (Dk.10 ve 75 pen. ), Berkay Yıldız (Dk.63)
TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün Kartepe’de Avrupa Yıldızlar Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazanarak, lig için ümit verdi.

Süleyman Seba Sahasında oynanan maçı, Başkan Ahmet Şahin ile eski ve yeni yöneticilerden oluşan grupta takip etti. Gölcükspor’un gücünü sınadığı maçta goller, Furkan Özyapı (2) ve Berkay Yıldız attı. Hazırlık maçında Gölcükspor’un yeni genç transferleri, Kayhan Çubuklu’nun gözüne girmek için büyük bir mücadele örneği sergilediler

GENÇ OYUNCULAR TAT VERDİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, dün ilk hazırlık maçını Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki gurbetçi oyuncuları bünyesinde barındıran Avrupa Yıldızlar Kulübü ile yaptı. Geçen sezonki kadrosundan bir çok oyuncu ile yollarını ayıran Gölcükspor, çoğu genç ve amatör oyunculardan oluşan 14 yeni oyuncu sözleşme imzaladı. Avrupa Yıldızlar Karması maçında, yeni oyuncularına şans veren teknik direktör Kayhan Çubuklu, genç oyuncularını yakından görme fırsatı bulurken, ortaya konulan futbol ve mücadele gücü kendisini oldukça mutlu etti. 

YENİ GÖLCÜKSPOR 3-0 KAZANDI

Kartepe Süleyman Seba Sahasında oynanan maçın ilk yarısını Gölcükspor, maçın 10. Dakikasında Furkan Özyapı’nın yaklaşık 25 attığı şık golle 1-0 önde tamamladı. Maçın 2. Yarısına 3 oyuncu değişikliği ile başlayan kırmızı-siyahlılar, 63. Dakikada genç oyuncu Berkay Yıldız’ın golüyle 2-0 öne geçti. 75. Dakikada kazanılan penaltı atışını ilk golün sahibi Furkan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 3-0 yaptı ve maç da bu skorla tamamlanmış oldu.  

 

ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLER KARTEPE’DE

Gölcükspor’un Kartepe’de oynadığı sezonun ilk hazırlık maçına, eski ve yöneticilerden bazıları da izleyerek takım hakkında fikir sahibi olmaya çalıştı. Kartepe’de 5 Nolu Süleyman Seba Sahasında oynanan Gölcükspor-Avrupa Türk Karması maçını, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerinden Sezgin Ellibeş, Murat Ağacan ve Olcay Balaban’ın yanı sıra, eski yöneticilerden Adem Ellibeş ve Musa Şenol izlediler.

GÖLCÜKSPOR: 3 - AVRUPA TÜRK KARMASI: 0

STAT: Süleyman Seba Sahası

HAKEM: Volkan Özhan ***

GÖLCÜKSPOR: Hüseyin Arslan ***, Kadir Gezen *** (DK.46 Ali Mert Işık **), Volkan Kesim ***, Erdem Güner ***, Selim Dedekoç ***, Furkan Özyapı ****, Atakan Utku *** (Dk.46 Barış Şen **), Faruk Canbirdi ***, Batuhan Boyoğlu (Dk.46 Berkay Yıldız ***), Ferhat Araz ***, Aziz Mirza Kılıç ***,

AVRUPA TÜRK KARMASI 1. TAKIM: Ü. İbrahim Demir **, Ebubekir Doğanay **, Çağatay Öcal ***, Ömer Yeşiltaş **, Selim Tahir **, Fatih Altındağ ***, Mehmet Ali İpek **, Musa Yalman **, Onur Üner ***, Metin Erdoğan **, Tuman Yalman **

AVRUPA TÜRK KARMASI 2. TAKIM: Ü. İbrahim Demir **, Patrick Bari ***, Kristian Bari **, Onur Teksen **, Eray Yahşi ***, Onur Üner **, Emre Pınarcı **, Fuat Temel **, Kaan Altındağ **, Onur Karakaya **, Enes Tuncel **

GOLLER: Furkan Özyapı (Dk.10 ve 75 pen. ), Berkay Yıldız (Dk.63)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.