GÖLCÜKSPOR DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA

Spor 08.11.2017 - 22:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE FORMA

Gölcükspor yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Yaşar, Rıdvan Zengin, Murat Ağacan, Zafer Birdal ve Ömer Şekerci, dün ilçemizde Mustafa Faruk Keskin’in yerine görev yapmaya başlayan, Yeni Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette, Başkan Şahin Müdür Yılmaz’a arkasında “Ahmet Yılmaz” yazan 41 numaralı Gölcükspor forması hediye etti      AHMET YILMAZ’A GÖLCÜKSPOR FORMASI Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yönetim kurulu üyelerinden Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar, Futbol Şube Sorumlusu Rıdvan Zengin, Altyapı Sorumluları Murat Ağacan ve Ömer Şekerci ile Taraftar Sorumlusu Zafer Birdal, dün ilçemizde kısa bir süre önce Gölcük İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan, Ahmet Yılmaz’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Müdür Yılmaz’ın makamında gerçekleşen buluşmada Müdür Yılmaz, tüm konuklarını kapıda karşıladı. Karşılama töreni ardından, Başkan Şahin Müdür Yılmaz’a arkasında “Ahmet Yılmaz” yazan 41 numaralı Gölcükspor forması hediye etti. Başkan Şahin, ziyarette ilk olarak yönetim kurulu üyelerini Müdür Yılmaz’a anıtarak, Gölcükspor’un tarihçesi ve gelinin son nokta hakkında, Müdür Yılmaz’ı bilgilendirdi. Müdür Yılmaz’da, Gölcükspor Yönetim Kurulunun ziyaretinden dolayı, duyduğu memnuiyeti dile getirerek, “Gölcükspor’a yabancı bir isim değilim. Gölcükspor’u basından yakınen takip ediyorum ve sizlere hafta sonu oynayacağınız Turgutluspor maçında başarılar diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Gölcükspor yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Yaşar, Rıdvan Zengin, Murat Ağacan, Zafer Birdal ve Ömer Şekerci, dün ilçemizde Mustafa Faruk Keskin’in yerine görev yapmaya başlayan, Yeni Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette, Başkan Şahin Müdür Yılmaz’a arkasında “Ahmet Yılmaz” yazan 41 numaralı Gölcükspor forması hediye etti   

 

AHMET YILMAZ’A GÖLCÜKSPOR FORMASI

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yönetim kurulu üyelerinden Mali Asbaşkan Mehmet Yaşar, Futbol Şube Sorumlusu Rıdvan Zengin, Altyapı Sorumluları Murat Ağacan ve Ömer Şekerci ile Taraftar Sorumlusu Zafer Birdal, dün ilçemizde kısa bir süre önce Gölcük İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan, Ahmet Yılmaz’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Müdür Yılmaz’ın makamında gerçekleşen buluşmada Müdür Yılmaz, tüm konuklarını kapıda karşıladı. Karşılama töreni ardından, Başkan Şahin Müdür Yılmaz’a arkasında “Ahmet Yılmaz” yazan 41 numaralı Gölcükspor forması hediye etti. Başkan Şahin, ziyarette ilk olarak yönetim kurulu üyelerini Müdür Yılmaz’a anıtarak, Gölcükspor’un tarihçesi ve gelinin son nokta hakkında, Müdür Yılmaz’ı bilgilendirdi.

Müdür Yılmaz’da, Gölcükspor Yönetim Kurulunun ziyaretinden dolayı, duyduğu memnuiyeti dile getirerek, “Gölcükspor’a yabancı bir isim değilim. Gölcükspor’u basından yakınen takip ediyorum ve sizlere hafta sonu oynayacağınız Turgutluspor maçında başarılar diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.