LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DAN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Spor 30.07.2019 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DAN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

1Temmuz da yapılan kongrede tek aday olarak seçime girip Gölcükspor Başkanı seçilen Hüseyin Çardak yönetimi ile beraber  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başkan Çardak Gökcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a Yönetimini tanıtıp hedeflerini anlattı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak “öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. İnşallah bu sezon hep birlikte iyi ve başarılı bir sezon geçirmeniz için gayret edeceğiz. Öncelikle bu kentin değerine sahip çıkmak her işletmenin, Sanayinin adım atması lazım bu konuda üzerime düşeni yapacağım. Belediye Başkanımızla size her zaman destek olacağız” dedi.Gölcükspor heyetiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Irmak başarılar dileyip yolcu etti. Belediye Başkanını ziyaret ettiler Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi Gökcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer makamında ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Çardak ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Sezer “kentimizin önemli sivil toplum kuruluşunun yanısıra profesyonel anlamda gençlerimizin spor yapmasına ve ilçemizin tanınmasına katkı koyan Gölcüksporun iyi bir sezon geçirmesini canı gönülden diliyorum. Mali disiplini elden bırakmadan hem sportif başarı hem de geçmişten gelen takıntılardan kurtulmanız gerekir. Gölcük esnafı uzun yıllar takıma sahip çıktı, destek oldu. Gölcükspor taraftarı, Gölcüklüler sizden,bizden çok şey bekliyor olması sizi iyi yönde motive eder. İyi ve sıkı bir planlama ile başarı gelir. Bugüne kadar kulübümüze sahip Çaka’n Başkan ve yöneticiler ile sizlere de teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.   Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak Başkan Sezer’e güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek “ Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Hedefimiz önce sorunsuz lige başlamak sonrasında hem mali disiplin hem sportif başarı için mücadele etmek”dedi.
Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

1Temmuz da yapılan kongrede tek aday olarak seçime girip Gölcükspor Başkanı seçilen Hüseyin Çardak yönetimi ile beraber  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

Başkan Çardak Gökcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a Yönetimini tanıtıp hedeflerini anlattı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak “öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. İnşallah bu sezon hep birlikte iyi ve başarılı bir sezon geçirmeniz için gayret edeceğiz. Öncelikle bu kentin değerine sahip çıkmak her işletmenin, Sanayinin adım atması lazım bu konuda üzerime düşeni yapacağım. Belediye Başkanımızla size her zaman destek olacağız” dedi.Gölcükspor heyetiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Irmak başarılar dileyip yolcu etti. Belediye Başkanını ziyaret ettiler Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi Gökcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer makamında ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Çardak ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Sezer “kentimizin önemli sivil toplum kuruluşunun yanısıra profesyonel anlamda gençlerimizin spor yapmasına ve ilçemizin tanınmasına katkı koyan Gölcüksporun iyi bir sezon geçirmesini canı gönülden diliyorum. Mali disiplini elden bırakmadan hem sportif başarı hem de geçmişten gelen takıntılardan kurtulmanız gerekir. Gölcük esnafı uzun yıllar takıma sahip çıktı, destek oldu. Gölcükspor taraftarı, Gölcüklüler sizden,bizden çok şey bekliyor olması sizi iyi yönde motive eder. İyi ve sıkı bir planlama ile başarı gelir. Bugüne kadar kulübümüze sahip Çaka’n Başkan ve yöneticiler ile sizlere de teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak Başkan Sezer’e güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek “ Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Hedefimiz önce sorunsuz lige başlamak sonrasında hem mali disiplin hem sportif başarı için mücadele etmek”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.