LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'DAN MAÇA DAVET

Spor 30.08.2019 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DAN MAÇA DAVET

Gölcükspor yöneticileri ve futbolcuları Pazar günü çıkacakları Gölcükspor - Altındağ Belediyespor maç öncesi çarşı esnafını dolaşarak maça davet etti.

Gölcükspor sezonun ilk karşılaşmasını Pazar günü  Saat 17.00 de Gölcük Şehir Stadında Altındağ Belediyespor ile yapacak. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Gölcükspor Yöneticileri ve futbolcuları  ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek sezon öncesi esnafı gezerek maça davet ettiler. GÖLCÜKSPOR’DA BİR İLK Gölcükspor Basın sözcüsü Serhat Yılmaz “ Gölcükspor camiası olarak pazar günkü maçımız için Merkez Camiinde kılınan Cuma namazına müteakip çarşı esnafını ziyaret ederek davette bulunduk. Aynı zamanda 30 Ağustos münasebeti ile Gölcük Polis Merkezini ziyaret ederek kahraman polislerimizin bayramını kutladık. Tüm Gölcük’ü pazar günü oynanacak olan maçımıza davet ediyoruz” dedi.
Gölcükspor yöneticileri ve futbolcuları Pazar günü çıkacakları Gölcükspor - Altındağ Belediyespor maç öncesi çarşı esnafını dolaşarak maça davet etti.

Gölcükspor sezonun ilk karşılaşmasını Pazar günü  Saat 17.00 de Gölcük Şehir Stadında Altındağ Belediyespor ile yapacak. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Gölcükspor Yöneticileri ve futbolcuları  ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek sezon öncesi esnafı gezerek maça davet ettiler.

GÖLCÜKSPOR’DA BİR İLK
Gölcükspor Basın sözcüsü Serhat Yılmaz “ Gölcükspor camiası olarak pazar günkü maçımız için Merkez Camiinde kılınan Cuma namazına müteakip çarşı esnafını ziyaret ederek davette bulunduk. Aynı zamanda 30 Ağustos münasebeti ile Gölcük Polis Merkezini ziyaret ederek kahraman polislerimizin bayramını kutladık. Tüm Gölcük’ü pazar günü oynanacak olan maçımıza davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.