LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR’DAN MUHTEŞEM GECE

Spor 02.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’DAN MUHTEŞEM GECE

Gölcükspor Yönetim Kurulu, The Ness Otel'de kulübe gelir temin etmek amacıyla düzenlediği, Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu. Gecede sahne alan, Emina Uysal, söylediği şarkılar ile geceye renk kattı.

Gölcükspor, dün akşam The Ness Otel'de kulübe gelir temin etmek amacıyla, Dayanışma ve Destek gecesi düzenledi. Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu. KATILIM YOĞUN OLDU Geceye, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyeleri, meclis üyesi adaylar,Gölcükspor eski Başkanı İsmail Gençdemir, eski, Genel Kaptanlar Adem Ellibeş ve Musa Şenol, işadamları, esnaflar ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ The Ness Otel'de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Şahin, Gölcükspor'un daha iyi yerlere gelmesi için ekonomisinin de iyi olmasına dikkat çekerek, herkesin bu takıma sahip çıkmasını istedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti. İSTİKRARLI TAKIMIZ Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş, "Zaman zaman ifade ediyorum. Gölcükspor gerçekten çok istikrarlı. 34 yıldır aynı sezonda tutunmak ta bir bir başarıdır. İnşallah bu yıl başarıyı şampiyon olarak makus talihimizi değiştiririz" dedi. GÖNLÜM SİZİNLE Gecede son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, Gölcükspor'un artık çıtayı yükseltmenin vakti geldiğinin altını çizerek, "Belki ben burada olmayacağım ama gönlüm ve kalbim her zaman Gölcükspor'la olacak. Bu yüzden hepinizi yarın (bugün) oynanacak olan Muğlaspor maçına davet ediyorum" diyerek bir anlamda veda konuşması yaptı. Konuşmaların ardından, Gölcükspor Kulüp Başkanı Şahin, katlıklarından dolayı, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş'e teşekkür objesi takdim etti. EMİNA UYSAL COŞTURDU Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan ses sanatçısı Emina Uysal, güzelliği, zerafeti ve sesiyle, geceye damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılara, davetlilere unutulmaz gece yaşatan Emina Uysal, adeta orkestrası ile birlikte geceye katılanların kulaklarının pasını sildi. Gece, hediye çekilişi ile son buldu.
Gölcükspor Yönetim Kurulu, The Ness Otel'de kulübe gelir temin etmek amacıyla düzenlediği, Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu. Gecede sahne alan, Emina Uysal, söylediği şarkılar ile geceye renk kattı.

Gölcükspor, dün akşam The Ness Otel'de kulübe gelir temin etmek amacıyla, Dayanışma ve Destek gecesi düzenledi. Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu.

KATILIM YOĞUN OLDU
Geceye, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyeleri, meclis üyesi adaylar,Gölcükspor eski Başkanı İsmail Gençdemir, eski, Genel Kaptanlar Adem Ellibeş ve Musa Şenol, işadamları, esnaflar ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ
The Ness Otel'de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Şahin, Gölcükspor'un daha iyi yerlere gelmesi için ekonomisinin de iyi olmasına dikkat çekerek, herkesin bu takıma sahip çıkmasını istedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

İSTİKRARLI TAKIMIZ
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş, "Zaman zaman ifade ediyorum. Gölcükspor gerçekten çok istikrarlı. 34 yıldır aynı sezonda tutunmak ta bir bir başarıdır. İnşallah bu yıl başarıyı şampiyon olarak makus talihimizi değiştiririz" dedi.

GÖNLÜM SİZİNLE
Gecede son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, Gölcükspor'un artık çıtayı yükseltmenin vakti geldiğinin altını çizerek, "Belki ben burada olmayacağım ama gönlüm ve kalbim her zaman Gölcükspor'la olacak. Bu yüzden hepinizi yarın (bugün) oynanacak olan Muğlaspor maçına davet ediyorum" diyerek bir anlamda veda konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, Gölcükspor Kulüp Başkanı Şahin, katlıklarından dolayı, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş'e teşekkür objesi takdim etti.

EMİNA UYSAL COŞTURDU
Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan ses sanatçısı Emina Uysal, güzelliği, zerafeti ve sesiyle, geceye damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılara, davetlilere unutulmaz gece yaşatan Emina Uysal, adeta orkestrası ile birlikte geceye katılanların kulaklarının pasını sildi. Gece, hediye çekilişi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.