LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DİBE DOĞRU

Spor 05.11.2017 - 13:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DİBE DOĞRU

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 11. Hafta maçını Diyarbakır deplasmanında Diyarbekirspor ile oynayan Gölcükspor, mutlak puan yada puanlar almak için gittiği Diyarbakır'dan, 3-2'lik mağlubiyetle evine eli boş döndü ve kan kaybını sürdürdü. Gölcükspor'un 2 golünü de Berke Bıyık attı. Son 3 maçta 8 puan kaybederek 14'üncü sıraya gerileyen Gölcükspor, irtifa kaybını sürdürdü

GÖLCÜKSPOR YALNIZ DEĞİLDİ Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksinde Diyarbekirspor ile Gölcükspor arasında oynanan maçı Şeref Tribününden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Temel Erten, Mehmet Yaşar, Hasan Uzuner, Hasan Şahin, Sezgin Ellibeş, Rıdvan Zengin ve İşadamı Nazım Uzuner de birlikte izleyerek, en zorlu ve uzak deplasmanda Gölcükspor'u yalnız bırakmadılar.  İLK YARIYI 2-0 GERİDE KAPADIK Yeni teknik heyeti ile ilk deplasman maçına Diyarbakır'da, Diyarbekirspor maçına çıkan Gölcükspor, ilk yarıda istediği futbolu ve mücadeleyi orataya koyamayınca, ilk yarıyı 2-0 mağlup kapadı. Maç yaklaşık 3 bin kişinin izlediği tamamen dolu tribünler önünde oynandı. İlk yarının kırılma noktası ise maç golsüz devam ederken, Onur Özcan'ın kafa vuruşunun direkten dönmesi oldu. İlk 20 dakika, rakibinin bunaltıcı baskısı altına geçen maçın 38. Dakikasına yine bir bireysel hatadan yararlanan Mustafa Aydoğdu, attığı golle takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla bitecek denilen bir anda, bir dönem Gölcükspor forması giyen Aykut Çift attığı golle ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirledi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.  BERKE'NİN GOLLER YETMEDİ  Gölcükspor teknik heyeti maçın 2. Yarısına oyundan Erdem Güner'i çıkartarak yerine Ahmet Kutluer'i alarak başlasa da, özellikle oyuncuların yediği 2. Golün şokundan çıkamamaları oyuna çok yansıdı. Ancak maçın son dakikalarına doğru toparlanan Gölcükspor, 78. Dakikada Berke'nin attığı golle farkı 1'e indirdi. Ancak, 2 dakika sonra ilk golün sahibi Mustafa kendisinin 2. Takımının 3. Golünü atarak durumu 3-1 yaptı. Bu golden sonra çabuk toparlanan kırmızı-siyahlılar, 85. Dakikada Ahmet Kutluer'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltının başına geçen Berke Bıyık 2'inci golü bulsa da beraberlik golüne dakikalar yetmedi ve Gölcükspor, sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Son 3 maçta 8 puan kaybeden Gölcükspor, bu yenilgi ile birlikte 14'üncü sıraya geriledi.  Gölcükspor, ligdeki 12. Hafta maçını 12 Ekim Pazar günü kendi evinde, şampiyonluğun en güçlü adayı Turgutluspor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   DİYARBEKİRSPOR: 3 - GÖLCÜKSPOR: 2  STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi  HAKEMLER: Eren Özyemişci ***, Arda Darcan ***, Harun Öztekin ***.  DİYARBEKİRSPOR: İhsan Turgut Kirveli ***, Mustafa Aydoğdu ***, Ercümen Balıkçı ***, Yusuf Yağmur ***, Mehmet Özdıraz ***, Gökhan Köseoğlu ***, Emrah Kiraz ***, Aykut Çift ***, Vedat Budak ***, Osman Bayrak ***, Tugay Kırcalı ***.  GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Furkan Sakı **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Erdem Korkmaz Güner * (Dk. 46 Ahmet Kutluer *), Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz **, Cenk Cengiz **, Yunus Özdemir **, Bahattin Saral **, Berke Bıyık **. GOLLER: Mustafa Aydoğdu (Dk. 38 ve Dk. 80), Aykut Çift (Dk. 45), Berke Bıyık (Dk. 78 ve 85 pen.)
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 11. Hafta maçını Diyarbakır deplasmanında Diyarbekirspor ile oynayan Gölcükspor, mutlak puan yada puanlar almak için gittiği Diyarbakır'dan, 3-2'lik mağlubiyetle evine eli boş döndü ve kan kaybını sürdürdü. Gölcükspor'un 2 golünü de Berke Bıyık attı. Son 3 maçta 8 puan kaybederek 14'üncü sıraya gerileyen Gölcükspor, irtifa kaybını sürdürdü

GÖLCÜKSPOR YALNIZ DEĞİLDİ
Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksinde Diyarbekirspor ile Gölcükspor arasında oynanan maçı Şeref Tribününden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile yöneticilerden Temel Erten, Mehmet Yaşar, Hasan Uzuner, Hasan Şahin, Sezgin Ellibeş, Rıdvan Zengin ve İşadamı Nazım Uzuner de birlikte izleyerek, en zorlu ve uzak deplasmanda Gölcükspor'u yalnız bırakmadılar. 

İLK YARIYI 2-0 GERİDE KAPADIK
Yeni teknik heyeti ile ilk deplasman maçına Diyarbakır'da, Diyarbekirspor maçına çıkan Gölcükspor, ilk yarıda istediği futbolu ve mücadeleyi orataya koyamayınca, ilk yarıyı 2-0 mağlup kapadı. Maç yaklaşık 3 bin kişinin izlediği tamamen dolu tribünler önünde oynandı. İlk yarının kırılma noktası ise maç golsüz devam ederken, Onur Özcan'ın kafa vuruşunun direkten dönmesi oldu. İlk 20 dakika, rakibinin bunaltıcı baskısı altına geçen maçın 38. Dakikasına yine bir bireysel hatadan yararlanan Mustafa Aydoğdu, attığı golle takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla bitecek denilen bir anda, bir dönem Gölcükspor forması giyen Aykut Çift attığı golle ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirledi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

BERKE'NİN GOLLER YETMEDİ 
Gölcükspor teknik heyeti maçın 2. Yarısına oyundan Erdem Güner'i çıkartarak yerine Ahmet Kutluer'i alarak başlasa da, özellikle oyuncuların yediği 2. Golün şokundan çıkamamaları oyuna çok yansıdı. Ancak maçın son dakikalarına doğru toparlanan Gölcükspor, 78. Dakikada Berke'nin attığı golle farkı 1'e indirdi. Ancak, 2 dakika sonra ilk golün sahibi Mustafa kendisinin 2. Takımının 3. Golünü atarak durumu 3-1 yaptı. Bu golden sonra çabuk toparlanan kırmızı-siyahlılar, 85. Dakikada Ahmet Kutluer'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltının başına geçen Berke Bıyık 2'inci golü bulsa da beraberlik golüne dakikalar yetmedi ve Gölcükspor, sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Son 3 maçta 8 puan kaybeden Gölcükspor, bu yenilgi ile birlikte 14'üncü sıraya geriledi. 
Gölcükspor, ligdeki 12. Hafta maçını 12 Ekim Pazar günü kendi evinde, şampiyonluğun en güçlü adayı Turgutluspor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

DİYARBEKİRSPOR: 3 - GÖLCÜKSPOR: 2 
STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi 
HAKEMLER: Eren Özyemişci ***, Arda Darcan ***, Harun Öztekin ***. 
DİYARBEKİRSPOR: İhsan Turgut Kirveli ***, Mustafa Aydoğdu ***, Ercümen Balıkçı ***, Yusuf Yağmur ***, Mehmet Özdıraz ***, Gökhan Köseoğlu ***, Emrah Kiraz ***, Aykut Çift ***, Vedat Budak ***, Osman Bayrak ***, Tugay Kırcalı ***. 
GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Furkan Sakı **, Devrim Aksongur **, Onur Özcan **, Erdem Korkmaz Güner * (Dk. 46 Ahmet Kutluer *), Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz **, Cenk Cengiz **, Yunus Özdemir **, Bahattin Saral **, Berke Bıyık **.
GOLLER: Mustafa Aydoğdu (Dk. 38 ve Dk. 80), Aykut Çift (Dk. 45), Berke Bıyık (Dk. 78 ve 85 pen.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.