GÖLCÜKSPOR DİYARBAKIR'A PROTOKOLLE GİDİYOR

Spor 02.11.2017 - 20:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DİYARBAKIR'A PROTOKOLLE GİDİYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezonun 11. Hafta maçını deplasmanda Diyarebekirspor ile oynayacak olan Gölcükspor, Pazar günü saat 13.00 da Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda oynayacağı maçta yalnız kalmayacak.

 Maçı izlemek üzere, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Ahmet Şahin başta olmak üzere, mevcut ve eski yöneticilerden pek çok isim, Diyarbakır Valisi olan Kocaeli eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun davetlisi olarak Diyarbakır’a gidecekler   KAYMAKAM VE BAŞKAN DA GİDİYOR Gölcükspor’un Pazar günü Diyarbakır deplasmanında oynayacağı, Diyarbekirspor maçı için adeta seferberlik ilan edildi. Ligde 12 puanla 11. Sırada yer alan Gölcükspor, yeni teknik heyetiyle ilk deplasman sınavına Diyarbakır’da çıkacak. Bu zorlu maç için adeta seferberlik ilan edilen Gölcük’te maçı izlemek üzere, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Ahmet Şahin başta olmak üzere, mevcut ve eski yöneticilerden pek çok isim, Diyarbakır Valisi olan Kocaeli eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun davetlisi olarak, yarın havayoluyla  Diyarbakır’a gidecekler. Gölcükspor kafilesi geceyi Diyarbakır’da geçirdikten sonra, Pazar günü saat 13.00 da Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda oynayacak olan, Diyarbekirspor-Gölcükspor maçını izledikten sonra yine havayoluyla İstanbul’a geri dönecekler.   SON TAKTİK ANTRENMANI BUGÜN Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde, İzmir temsilcisi Tire 1922 Spor ile 1-1 berabere kalarak, büyük hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçı Pazar günü Diyarbakır’da oynayacağı Diyarbekirspor maçında telafi etmek istiyor. Hafta başından bu yana, tüm çalışmalarını 3 puan üzerine yapan kırmızı-siyahlılarda, en büyük handikabı takım kaptanı Sedat Cengiz’in cezalı, Furkan Öztürk’ün ise sakat olması. Sevindirici taraf ise cezası sona eren, başarılı defans oyuncusu Onur Özcan’ın takımdaki yerini alacak olması. 3. Lig 2. Grup’ta 20 puanla 3’üncü sırada olan ve şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Diyarbekirspor, Gölcükspor maçını kayısız geçmek isteyecektir. Yarın uçakla Diyarbakır’a gidecek olan Gölcükspor kafilesi için tüm güvenlik önelmleri alınmış durumda. Tabi bunda Kocaeli eski Valisi olan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun büyük etkisi var. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezonun 11. Hafta maçını deplasmanda Diyarebekirspor ile oynayacak olan Gölcükspor, Pazar günü saat 13.00 da Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda oynayacağı maçta yalnız kalmayacak.

 Maçı izlemek üzere, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Ahmet Şahin başta olmak üzere, mevcut ve eski yöneticilerden pek çok isim, Diyarbakır Valisi olan Kocaeli eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun davetlisi olarak Diyarbakır’a gidecekler

 

KAYMAKAM VE BAŞKAN DA GİDİYOR

Gölcükspor’un Pazar günü Diyarbakır deplasmanında oynayacağı, Diyarbekirspor maçı için adeta seferberlik ilan edildi. Ligde 12 puanla 11. Sırada yer alan Gölcükspor, yeni teknik heyetiyle ilk deplasman sınavına Diyarbakır’da çıkacak. Bu zorlu maç için adeta seferberlik ilan edilen Gölcük’te maçı izlemek üzere, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Ahmet Şahin başta olmak üzere, mevcut ve eski yöneticilerden pek çok isim, Diyarbakır Valisi olan Kocaeli eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun davetlisi olarak, yarın havayoluyla  Diyarbakır’a gidecekler. Gölcükspor kafilesi geceyi Diyarbakır’da geçirdikten sonra, Pazar günü saat 13.00 da Diyarbakır Seyrantepe Stadı’nda oynayacak olan, Diyarbekirspor-Gölcükspor maçını izledikten sonra yine havayoluyla İstanbul’a geri dönecekler.

 

SON TAKTİK ANTRENMANI BUGÜN

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde, İzmir temsilcisi Tire 1922 Spor ile 1-1 berabere kalarak, büyük hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçı Pazar günü Diyarbakır’da oynayacağı Diyarbekirspor maçında telafi etmek istiyor. Hafta başından bu yana, tüm çalışmalarını 3 puan üzerine yapan kırmızı-siyahlılarda, en büyük handikabı takım kaptanı Sedat Cengiz’in cezalı, Furkan Öztürk’ün ise sakat olması. Sevindirici taraf ise cezası sona eren, başarılı defans oyuncusu Onur Özcan’ın takımdaki yerini alacak olması. 3. Lig 2. Grup’ta 20 puanla 3’üncü sırada olan ve şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Diyarbekirspor, Gölcükspor maçını kayısız geçmek isteyecektir. Yarın uçakla Diyarbakır’a gidecek olan Gölcükspor kafilesi için tüm güvenlik önelmleri alınmış durumda. Tabi bunda Kocaeli eski Valisi olan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun büyük etkisi var. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.