LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ELİ BOŞ DÖNÜYOR ! 2-1

Spor 14.03.2020 - 16:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ELİ BOŞ DÖNÜYOR ! 2-1

Halide Edip Adıvar ile deplasmanda karşılaşan Gölcükspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Gölcükspor 15. dakikada Akın ile gole çok yaklaştı. 18’in içerisinden sert şutu üstten dışarı çıktı Dk. 19 dakikada HAESK Hüseyin sol çaprazdan içeriye girdi ve şutunda kaleci İlyasdan döndü daha sonra önünde kaldı ve tekrar şutunda ise gole çevirdi.  Dk. 25 Gölcükspor duran topta Evren topa vuruşunda top ağlarla buluştu ancak gol ofsayt kararı verildi.  27 Dakikada ise sol taraftan duran topta ise Kadir topu auta gönderdi Dk. 38 Sol taraftan korner kullanan Gölcükspor Kadir’in vuruşunda top az farkla auta çıktı  İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip Halide Edip Adıvar baskılı ataklar yaptı. İlk yarı Gölcükspor deplasmanda 1-0 geride kapattı Dk. 57 HAESK sol  kanatta topla buluşan Çağatay ceza sahası içerisine topu taşıdı ve kaleci İlyasın koltuk altından gönderdiği topu filelerle buluşturarak skoru 2-0 yaptı.  Dk. 61 Gölcükspor sol taraftan gerçekleştirilen atakta ise Taha Ali Mert’e pası verdi. Ali Mert sol kanattan orta açtı ancak Aykut’un vurduğu şutta ise az farkla auta çıktı.  Dk.62 İsmail ceza sahası dışından vurduğu şık şutta ise top direğin yanından auta çıktı.  Dk. 70 Gölcükspor sol kanattan gelişen atakta ise İsmail’in vuruşunda ise  karambole kalan topta Yücel topu ağlara gönderdi Karşılaşma Halide Edip Adıvar'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı. HALİDE EDİP ADIVAR:2 GÖLCÜKSPOR: 1 STAT: Maltepe Hasan Polat Stadı HAKEMLER: Burak Filik *, Yusuf Şimşek *,Nezihi Aytar ** HALİDE EDİP ADIVAR: Evren Özyiğit *,Hakan *,Necati *, Çağatay *, Erman *, Furkan Mehmet *, Muhammed Raşit *(Dk. 80 Raşit *), Hüseyin *,Dursun *,Tugay *(Dk. 88 Furkan), Fevzi Can *(Dk. 76 Uğur *) GÖLCÜKSPOR: İlyas *, Ali Mert *, Batuhan *(Dk. 80 Muhammet *), Evren Kilarcı *, Kadir *, Akın *,Muhammet Serdar *(Dk. 60 Emre *), Furkan *(Dk. 61 Yücel *), İsmail *, Taha *, Aykut ** GOLLER: Dk. 19 Hüseyin, dk. 57 Çağatay (HAESK), dk. 71 Yücel (Gölcükspor)  
Halide Edip Adıvar ile deplasmanda karşılaşan Gölcükspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Gölcükspor 15. dakikada Akın ile gole çok yaklaştı. 18’in içerisinden sert şutu üstten dışarı çıktı

Dk. 19 dakikada HAESK Hüseyin sol çaprazdan içeriye girdi ve şutunda kaleci İlyasdan döndü daha sonra önünde kaldı ve tekrar şutunda ise gole çevirdi. 

Dk. 25 Gölcükspor duran topta Evren topa vuruşunda top ağlarla buluştu ancak gol ofsayt kararı verildi. 

27 Dakikada ise sol taraftan duran topta ise Kadir topu auta gönderdi

Dk. 38 Sol taraftan korner kullanan Gölcükspor Kadir’in vuruşunda top az farkla auta çıktı 

İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip Halide Edip Adıvar baskılı ataklar yaptı. İlk yarı Gölcükspor deplasmanda 1-0 geride kapattı

Dk. 57 HAESK sol  kanatta topla buluşan Çağatay ceza sahası içerisine topu taşıdı ve kaleci İlyasın koltuk altından gönderdiği topu filelerle buluşturarak skoru 2-0 yaptı. 

Dk. 61 Gölcükspor sol taraftan gerçekleştirilen atakta ise Taha Ali Mert’e pası verdi. Ali Mert sol kanattan orta açtı ancak Aykut’un vurduğu şutta ise az farkla auta çıktı. 

Dk.62 İsmail ceza sahası dışından vurduğu şık şutta ise top direğin yanından auta çıktı. 

Dk. 70 Gölcükspor sol kanattan gelişen atakta ise İsmail’in vuruşunda ise  karambole kalan topta Yücel topu ağlara gönderdi

Karşılaşma Halide Edip Adıvar'ın 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

HALİDE EDİP ADIVAR:2
GÖLCÜKSPOR: 1

STAT: Maltepe Hasan Polat Stadı
HAKEMLER: Burak Filik *, Yusuf Şimşek *,Nezihi Aytar **
HALİDE EDİP ADIVAR: Evren Özyiğit *,Hakan *,Necati *, Çağatay *, Erman *, Furkan Mehmet *, Muhammed Raşit *(Dk. 80 Raşit *), Hüseyin *,Dursun *,Tugay *(Dk. 88 Furkan), Fevzi Can *(Dk. 76 Uğur *)
GÖLCÜKSPOR: İlyas *, Ali Mert *, Batuhan *(Dk. 80 Muhammet *), Evren Kilarcı *, Kadir *, Akın *,Muhammet Serdar *(Dk. 60 Emre *), Furkan *(Dk. 61 Yücel *), İsmail *, Taha *, Aykut **
GOLLER: Dk. 19 Hüseyin, dk. 57 Çağatay (HAESK), dk. 71 Yücel (Gölcükspor)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.