LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR EMRE BAYRAM İLE ANLAŞTI

Spor 10.08.2020 - 14:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR EMRE BAYRAM İLE ANLAŞTI

Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Gölcükspor, ikinci dış transferini yaptı. Yomraspor’dan 1994 doğumlu kanat oyuncusu Emre Bayram ile anlaşma sağlaşma sağladı

İKİNCİ TRANSFERİ YAPTI 4 Ağustos’ta lig startını vermeyi düşünen fakat yeni sezon hazırlıklarını bugüne erteleyen temsilcimiz Gölcükspor, idmanlara bugün Kavaklı Tesisleri’nde başlayacak. Teknik direktör Tunahan Akdoğan’ın isteği üzerine iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı siyahlılar İlk dış transferde Belyüzevler’de 10-8 numara pozisyonunda oynayan 22 yaşındaki Kubat Ceyhan Sarı kadrosunu katan kırmızı siyahlı temsilcimiz ikinci tercihini geçen sezon Yomraspor’da başarılı bir sezon geçiren 1994 doğumlu kanat oyuncusu Emre Bayram’dan yana kullandı.     ÜÇ FUTBOLCU OLMADI 2020-2021 Sezonu hazırlıklarına geç başlayan temsilcimiz Gölcükspor, sezona ilk olarak Teknik direktör Tunahan Akdoğan ile anlaşarak başladı. İç ve dış transfer çalışmalarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da iç transferde sözleşmesi devam eden isimlerle anlaşmaya varıldı. Kırmızı siyahlı temsilcimizde yalnızca kaleci İlyas Türengül, Erdem Korkmaz Güner ve Aykut Çift ile yeni sözleşme için anlaşma sağlanamadı. Sözleşmesi devam eden diğer isimlerle ise yeni fiyatlar konusunda görüşmeler üzerinde anlaşılmaya varıldığı belirtildi.
Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Gölcükspor, ikinci dış transferini yaptı. Yomraspor’dan 1994 doğumlu kanat oyuncusu Emre Bayram ile anlaşma sağlaşma sağladı

İKİNCİ TRANSFERİ YAPTI

4 Ağustos’ta lig startını vermeyi düşünen fakat yeni sezon hazırlıklarını bugüne erteleyen temsilcimiz Gölcükspor, idmanlara bugün Kavaklı Tesisleri’nde başlayacak. Teknik direktör Tunahan Akdoğan’ın isteği üzerine iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı siyahlılar İlk dış transferde Belyüzevler’de 10-8 numara pozisyonunda oynayan 22 yaşındaki Kubat Ceyhan Sarı kadrosunu katan kırmızı siyahlı temsilcimiz ikinci tercihini geçen sezon Yomraspor’da başarılı bir sezon geçiren 1994 doğumlu kanat oyuncusu Emre Bayram’dan yana kullandı.

 

 

ÜÇ FUTBOLCU OLMADI

2020-2021 Sezonu hazırlıklarına geç başlayan temsilcimiz Gölcükspor, sezona ilk olarak Teknik direktör Tunahan Akdoğan ile anlaşarak başladı. İç ve dış transfer çalışmalarına devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da iç transferde sözleşmesi devam eden isimlerle anlaşmaya varıldı. Kırmızı siyahlı temsilcimizde yalnızca kaleci İlyas Türengül, Erdem Korkmaz Güner ve Aykut Çift ile yeni sözleşme için anlaşma sağlanamadı. Sözleşmesi devam eden diğer isimlerle ise yeni fiyatlar konusunda görüşmeler üzerinde anlaşılmaya varıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.