GÖLCÜKSPOR ERGENE VELİMEŞESPOR'A HAZIRLANIYOR

13.09.2017 - 07:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ERGENE VELİMEŞESPOR'A HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3. Ligin 3’üncü hafta maçında, cumartesi günü kendi evinde Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor.

Ergene maçında sezonun ilk galibiyeti için mücadele edecek olan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü gibiler. Gölcükspor, dünkü antrenmanını İhsaniye Stadı’nda gerçekleştirdi   HAFTANIN İLK ÇALIŞMASI İHSANİYE’DE Yeni sezonun ilk 2 maçında ilk olarak, kendi evinde oynadığı Yeni Orduspor maçında berabere kalan ve geçen hafta sonu deplasmanda oynadığı Muğlaspor maçını 3-1 kaybederek, henüz 3 puanla tanışmayan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bu cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Edirne temsilcisi Ergene Velimeşespor’u yenerek, sezonun ilk galibiyetini ve ilk 3 puanını kazanmak istiyor.  Cumartesi günü kendi evinde Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Ergene maçında sezonun ilk galibiyeti için mücadele edecek olan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü gibiler. Gölcükspor, dünkü antrenmanını İhsaniye Stadı’nda gerçekleştirdi.   “MUĞLASPOR MAÇINI UNUTUN” Haftanın ilk antrenmanı öncesinde, futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Soydaş, tüm oyuncularından 3-1 kaybedilen Muğlaspor maçını unutmalarını isteyerek, tamamen cumartesi günü oynayacakları Ergene Velimeşespor maçını düşünmelerini istedi. Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Soydaş, “Ben sizlerin futboluna ve karakterinize kefilim. Sizlerin ilacı, alacağınız bir galibiyet. İşte o maç Ergene Velimeşespor maçı. Rakibe saygı duyarak, topu daha çok bizde tutarak, rakibin zaaflarını kendi lehimize çevirebiliriz. Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirerek, maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Rakibimiz her ne kadar ligin yeni ekibi olsa da, çok iyi bir kadroya sahipler. Ama bunların hiçbiri bizim için mazeret değil” diyerek, oyuncularına moral vermeye çalıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Spor Toto 3. Ligin 3’üncü hafta maçında, cumartesi günü kendi evinde Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor.

Ergene maçında sezonun ilk galibiyeti için mücadele edecek olan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü gibiler. Gölcükspor, dünkü antrenmanını İhsaniye Stadı’nda gerçekleştirdi

 

HAFTANIN İLK ÇALIŞMASI İHSANİYE’DE

Yeni sezonun ilk 2 maçında ilk olarak, kendi evinde oynadığı Yeni Orduspor maçında berabere kalan ve geçen hafta sonu deplasmanda oynadığı Muğlaspor maçını 3-1 kaybederek, henüz 3 puanla tanışmayan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bu cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Edirne temsilcisi Ergene Velimeşespor’u yenerek, sezonun ilk galibiyetini ve ilk 3 puanını kazanmak istiyor.  Cumartesi günü kendi evinde Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdürüyor. Ergene maçında sezonun ilk galibiyeti için mücadele edecek olan kırmızı-siyahlılar, adeta hırs küpü gibiler. Gölcükspor, dünkü antrenmanını İhsaniye Stadı’nda gerçekleştirdi.

 

“MUĞLASPOR MAÇINI UNUTUN”

Haftanın ilk antrenmanı öncesinde, futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Soydaş, tüm oyuncularından 3-1 kaybedilen Muğlaspor maçını unutmalarını isteyerek, tamamen cumartesi günü oynayacakları Ergene Velimeşespor maçını düşünmelerini istedi. Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Soydaş, “Ben sizlerin futboluna ve karakterinize kefilim. Sizlerin ilacı, alacağınız bir galibiyet. İşte o maç Ergene Velimeşespor maçı. Rakibe saygı duyarak, topu daha çok bizde tutarak, rakibin zaaflarını kendi lehimize çevirebiliriz. Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirerek, maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Rakibimiz her ne kadar ligin yeni ekibi olsa da, çok iyi bir kadroya sahipler. Ama bunların hiçbiri bizim için mazeret değil” diyerek, oyuncularına moral vermeye çalıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.