LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ERİKLİTEPE’DE KAMPA GİRECEK

Spor 09.06.2020 - 16:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ERİKLİTEPE’DE KAMPA GİRECEK

TFF’nin açıkladığı kararın ardından 18 Temmuz’da mücadelenin devam edeceği lig maçları öncesi çalışmalarına start veren Gölcükspor’un Eriklitepe’de kamp yapacağı belirtildi. Kavaklı Tesisleri’nde ve İhsaniye Stadı’nda çalışmalarını sürdürecek Gölcükspor bugün çift antrenman yapacak. Kırmızı siyahlı ekibin Eriklitepe’de yapacağı kampın 10 gün süreceği açıklandı.

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor'dapandemi sonrası ilk antrenman önceki akşam yapıldı. Kırmızı şimşekler 3 eksikle hazırlıklarına başladı 3 EKSİK VARDI 3. Temsilcimiz Gölcükspor önceki gün 16.00’da tesislerde bir araya geldi ve 17.30’da Kavaklı'da pandemi sonrası ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Ömer Furuk Uzuner nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı ısınma hareketleri ile tamamlandı.Uzun bir aradan sonar yapılan ilk antrenman neşeli geçti. EmreYüksektepe ,Barış Kazerve, Enes Çidemli izinli oldukları için idmana katılmadı. KAMP ERİKLİTEPE'DE Teknik direktör Ömer Faruk Uzuner antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Bugün çift antrenman ile hazırlıklarına devam edecek olan temsilcimiz sabah 09.30 ve akşam 17.30’da çalışacak. Kırmızı şimşekler Eriklitepe’de kampa girecek. Teknik direktör Uzuner, "Çok kritik maçlar oynayacağız en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız" dedi.  YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI Üç ay aradan sonra lig çalışmalarına yeniden başlayan Gölcükspor’un, KavaklI Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanında  Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve Gölcükspor Yönetim Kurulu üyeleri takımı yalnız bırakmadı. Futbolculara moral veren Çardak ve yöneticiler kalan haftalarda başaırlı sonuçlar alacaklarını, teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini açıkladı.
TFF’nin açıkladığı kararın ardından 18 Temmuz’da mücadelenin devam edeceği lig maçları öncesi çalışmalarına start veren Gölcükspor’un Eriklitepe’de kamp yapacağı belirtildi. Kavaklı Tesisleri’nde ve İhsaniye Stadı’nda çalışmalarını sürdürecek Gölcükspor bugün çift antrenman yapacak. Kırmızı siyahlı ekibin Eriklitepe’de yapacağı kampın 10 gün süreceği açıklandı.

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor'dapandemi sonrası ilk antrenman önceki akşam yapıldı. Kırmızı şimşekler 3 eksikle hazırlıklarına başladı
3 EKSİK VARDI
3. Temsilcimiz Gölcükspor önceki gün 16.00’da tesislerde bir araya geldi ve 17.30’da Kavaklı'da pandemi sonrası ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Ömer Furuk Uzuner nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı ısınma hareketleri ile tamamlandı.Uzun bir aradan sonar yapılan ilk antrenman neşeli geçti. EmreYüksektepe ,Barış Kazerve, Enes Çidemli izinli oldukları için idmana katılmadı.
KAMP ERİKLİTEPE'DE
Teknik direktör Ömer Faruk Uzuner antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Bugün çift antrenman ile hazırlıklarına devam edecek olan temsilcimiz sabah 09.30 ve akşam 17.30’da çalışacak. Kırmızı şimşekler Eriklitepe’de kampa girecek. Teknik direktör Uzuner, "Çok kritik maçlar oynayacağız en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız" dedi. 
YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI
Üç ay aradan sonra lig çalışmalarına yeniden başlayan Gölcükspor’un, KavaklI Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanında  Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve Gölcükspor Yönetim Kurulu üyeleri takımı yalnız bırakmadı. Futbolculara moral veren Çardak ve yöneticiler kalan haftalarda başaırlı sonuçlar alacaklarını, teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.