LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ERİKLİTEPEDE KAMPA GİRİYOR

Spor 15.07.2019 - 16:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ERİKLİTEPEDE KAMPA GİRİYOR

Önümüzdeki ay başlayacak olan, TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Gölcükspor, 2019-2002 Cemil Usta Futbol Sezonunu Değirmendere Yalı Evlerinde yediği yemekle açtı.

 Yalı Evlerinde yenilen yemeğe, ilçe protokolü, Gölcükspor yönetim kurulu ve teknik heyet ile futbolcular katıldı.   Değirmendere Yalı Evleri'nde yenilen "Sezon Buluşma" yemeğinin evsahipliğini, Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu yaptı. Yalı Evlerindeki yemeğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Belediye Başkanı Ali Yıldrım Sezer, Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eren Ulak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü İlyas Öztel ile Teknik Direktör Taner Gülleri ile yardımcıları ve 27 kişilik oyuncu grubu katıldı.   Hep birlikte yenilen yemeği ardından, Başkan Çardak ve Teknik Direktör Gülleri, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan, GÖLAŞ Genel Müdürü Murat Eker'e, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. ERİKLİTEPE'DE KAMPA GİRİYORLAR Yemeğin ardından, kırmızı-siyahlılar sezonu ilk antrenmanını yapmak için, Kavaklı'da bulunan kendi tesislerine gitti. Gölcükspor, bu akşam Eriklitepe'de kampa girerek, sezon başı birinci etap kamp çalışmasına, yarın sabahtan itibaren başlayacak.  
Önümüzdeki ay başlayacak olan, TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Gölcükspor, 2019-2002 Cemil Usta Futbol Sezonunu Değirmendere Yalı Evlerinde yediği yemekle açtı.

 Yalı Evlerinde yenilen yemeğe, ilçe protokolü, Gölcükspor yönetim kurulu ve teknik heyet ile futbolcular katıldı.

 

Değirmendere Yalı Evleri'nde yenilen "Sezon Buluşma" yemeğinin evsahipliğini, Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu yaptı. Yalı Evlerindeki yemeğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Belediye Başkanı Ali Yıldrım Sezer, Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eren Ulak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü İlyas Öztel ile Teknik Direktör Taner Gülleri ile yardımcıları ve 27 kişilik oyuncu grubu katıldı.

 

Hep birlikte yenilen yemeği ardından, Başkan Çardak ve Teknik Direktör Gülleri, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan, GÖLAŞ Genel Müdürü Murat Eker'e, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

ERİKLİTEPE'DE KAMPA GİRİYORLAR

Yemeğin ardından, kırmızı-siyahlılar sezonu ilk antrenmanını yapmak için, Kavaklı'da bulunan kendi tesislerine gitti. Gölcükspor, bu akşam Eriklitepe'de kampa girerek, sezon başı birinci etap kamp çalışmasına, yarın sabahtan itibaren başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.