GÖLCÜKSPOR EROKSPOR’A HAZIR

Spor 26.11.2020 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR EROKSPOR’A HAZIR

Sahasında oynayacağı karşılaşmada Esenler Erokspor’u konuk edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, rakibiyle tarihinde 3.kez karşı karşıya gelecek. Şimşekler bu maçta mutlak galibiyet hedefleyecek

3. MAÇ OLACAK  Ligde son oynadığı üç maçtan mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişata devam eden temsilcimiz Gölcükspor, yarın sahasında İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı şimşekler bu müsabaka ile rakibiyle lig tarihinde üçüncü kez kozlarını paylaşmış olacak. 2017-2018 sezonunda yine aynı grupta mücadele eden iki takımın Gölcük’teki karşılaşması golsüz beraberlikle sona ermişti. Deplasmanda oynanan mücadeleyi ise temsilcimiz 2-1 kazanmayı başararak önemli bir 3 puan almıştı. EROK ÜÇTE ÜÇ YAPTI  Temsilcimizin sahasında yarın konuk edeceği maç iki takım arasındaki lig tarihindeki üçüncü karşılaşma olacak. Kırmızı şimşeklerin konuk edeceği İstanbul temsilcisi son 3 maçını kazanarak ligde büyük bir çıkış yakalamış oldu. Sarı yeşilliler ayrıca ligdeki son iki deplasman maçından da 3 puanla ayrılmayı başardı ve bu alanda da önemli bir istatistiğe imza atmış oldu. Gölcükspor bu maçı kazanarak rakibinin serisini de bitirmek istiyor.
Sahasında oynayacağı karşılaşmada Esenler Erokspor’u konuk edecek olan temsilcimiz Gölcükspor, rakibiyle tarihinde 3.kez karşı karşıya gelecek. Şimşekler bu maçta mutlak galibiyet hedefleyecek

3. MAÇ OLACAK

 Ligde son oynadığı üç maçtan mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişata devam eden temsilcimiz Gölcükspor, yarın sahasında İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı şimşekler bu müsabaka ile rakibiyle lig tarihinde üçüncü kez kozlarını paylaşmış olacak. 2017-2018 sezonunda yine aynı grupta mücadele eden iki takımın Gölcük’teki karşılaşması golsüz beraberlikle sona ermişti. Deplasmanda oynanan mücadeleyi ise temsilcimiz 2-1 kazanmayı başararak önemli bir 3 puan almıştı.

EROK ÜÇTE ÜÇ YAPTI 
Temsilcimizin sahasında yarın konuk edeceği maç iki takım arasındaki lig tarihindeki üçüncü karşılaşma olacak. Kırmızı şimşeklerin konuk edeceği İstanbul temsilcisi son 3 maçını kazanarak ligde büyük bir çıkış yakalamış oldu. Sarı yeşilliler ayrıca ligdeki son iki deplasman maçından da 3 puanla ayrılmayı başardı ve bu alanda da önemli bir istatistiğe imza atmış oldu. Gölcükspor bu maçı kazanarak rakibinin serisini de bitirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.