LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR EROKSPOR'A HAZIRLANIYOR

Spor 24.11.2020 - 10:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR EROKSPOR'A HAZIRLANIYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü evinde Erokspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar devam ediyor.

DAR ALANDA MAVİ TAKIM KAZANDI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü evinde Erokspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde yapılan antrenmanda ise top çalışması ve ısınma hareketlerinin ardından üçerli gruplar halinde dar alanda çift kale maçı yaptıldı. Çift kale maçında ise Kadir Öge , Oğuzhan Türkmen ve Gökhan Yenigün'ün bulunduğu mavi takım gruplar arasında en çok kazanan grup oldu. Anrenmanyaklaşık iki saat sürmesinin ardından sona erdi. FERHAT ARAS TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI Gölcükspor geçtiğimiz hafta Isparta 32  maçında sağ ayak tarak kemiğinden hafif sakatlanan Ferhat Aras takımdan ayrı çalıştı. Saha etrafında hafif koşular yaparak antrenmanını tamamlarken dün yapılan antrenmanda ise takımla beraber çalışmaya girdi. Temsilcimiz Gölcükspor bugün İhsaniye Stadında yapmasının ardından Perşembe günü Statda antrenmanını tamamlayaacak.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü evinde Erokspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar devam ediyor.

DAR ALANDA MAVİ TAKIM KAZANDI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü evinde Erokspor ile mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde yapılan antrenmanda ise top çalışması ve ısınma hareketlerinin ardından üçerli gruplar halinde dar alanda çift kale maçı yaptıldı. Çift kale maçında ise Kadir Öge , Oğuzhan Türkmen ve Gökhan Yenigün'ün bulunduğu mavi takım gruplar arasında en çok kazanan grup oldu. Anrenmanyaklaşık iki saat sürmesinin ardından sona erdi.

FERHAT ARAS TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Gölcükspor geçtiğimiz hafta Isparta 32  maçında sağ ayak tarak kemiğinden hafif sakatlanan Ferhat Aras takımdan ayrı çalıştı. Saha etrafında hafif koşular yaparak antrenmanını tamamlarken dün yapılan antrenmanda ise takımla beraber çalışmaya girdi. Temsilcimiz Gölcükspor bugün İhsaniye Stadında yapmasının ardından Perşembe günü Statda antrenmanını tamamlayaacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.