LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR ERZİNCAN YOLCUSU !

Spor 19.11.2015 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR ERZİNCAN YOLCUSU !

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta oynadığı son 2 maçını kazanarak büyük bir moral bulan 21 puanla 8’inci sıraya kadar yükselen Gölcükspor, bu moral ile Pazar günü deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.

Gölcükspor’da 4 sarı kart cezalısı Aydın Taşkın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Temsilcimiz bu maç için yarın İstanbul’dan THY’na ait saat 10.40 uşağı ile Erzincan’a uçacak   10. Hafta maçı olan Çatalcaspor maçıyla takımın başına geçen teknik direktör Yusuf Tokuş ile maç kaybetmeyen Gölcükspor, 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek, topladığı 15 puanla büyük bir moral buldu. Önceki gün kendi evinde, zorlansa da 2-1 yendiği Çorum Belediyespor maçının morali ile yarın sabah Erzincan’a gidecek olan Gölcükspor, İstanbul’dan saat 10.40 da kalkacak olan THY uçağı ile Erzincan’a uçacak. Erzincan’da Grand Simay Otel’de kampa girecek olan Gölcükspor kafilesi, Pazar akşamı Erzurum’a geçerek saat 22.20 uçağı ile İstanbul’a geri dönecek. Göcükspor’un Erzican deplasmanı masraflarını ilçemiz işadamlarından Recep Başkut ve Serkan Ateş karşılayacak.     7 maçtır yenilmeyen Gölcükspor’da yüzler gülüyor. İyi bir grafik yakaladıklarının altını çizen genç teknik adam Yusuf Tokuş, Erzincan deplasmanına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi. İyi takımlara karşı iyi futbol oynadıklarına dikkat çeken Tokuş, “Çıkış trendimizi sürdürmek istiyoruz. İyi bir grafik yakaladık. Son 2 maçta aldığımız 2 galibiyet, takımın kendine olan güvenini arttırdı. Oyuncular gelen iyi neticeler ile kendilerine olan güveni yeniden kazandılar. Bu güven skora da yansıyınca, mutlu oluyoruz. İnşallah ilk yarıda kalan 3 maçımızdan da en iyi neticeleri alarak, devre arası kampına moralli gitmek itiyoruz” dedi. Temsilcimizde, 4 sarı kart cezalısı Aydın Taşkın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta oynadığı son 2 maçını kazanarak büyük bir moral bulan 21 puanla 8’inci sıraya kadar yükselen Gölcükspor, bu moral ile Pazar günü deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.

Gölcükspor’da 4 sarı kart cezalısı Aydın Taşkın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Temsilcimiz bu maç için yarın İstanbul’dan THY’na ait saat 10.40 uşağı ile Erzincan’a uçacak

 

10. Hafta maçı olan Çatalcaspor maçıyla takımın başına geçen teknik direktör Yusuf Tokuş ile maç kaybetmeyen Gölcükspor, 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek, topladığı 15 puanla büyük bir moral buldu. Önceki gün kendi evinde, zorlansa da 2-1 yendiği Çorum Belediyespor maçının morali ile yarın sabah Erzincan’a gidecek olan Gölcükspor, İstanbul’dan saat 10.40 da kalkacak olan THY uçağı ile Erzincan’a uçacak. Erzincan’da Grand Simay Otel’de kampa girecek olan Gölcükspor kafilesi, Pazar akşamı Erzurum’a geçerek saat 22.20 uçağı ile İstanbul’a geri dönecek. Göcükspor’un Erzican deplasmanı masraflarını ilçemiz işadamlarından Recep Başkut ve Serkan Ateş karşılayacak.  

 

7 maçtır yenilmeyen Gölcükspor’da yüzler gülüyor. İyi bir grafik yakaladıklarının altını çizen genç teknik adam Yusuf Tokuş, Erzincan deplasmanına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi. İyi takımlara karşı iyi futbol oynadıklarına dikkat çeken Tokuş, “Çıkış trendimizi sürdürmek istiyoruz. İyi bir grafik yakaladık. Son 2 maçta aldığımız 2 galibiyet, takımın kendine olan güvenini arttırdı. Oyuncular gelen iyi neticeler ile kendilerine olan güveni yeniden kazandılar. Bu güven skora da yansıyınca, mutlu oluyoruz. İnşallah ilk yarıda kalan 3 maçımızdan da en iyi neticeleri alarak, devre arası kampına moralli gitmek itiyoruz” dedi. Temsilcimizde, 4 sarı kart cezalısı Aydın Taşkın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.