LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR EVİNDE 3 PUAN ARAYACAK

Spor 15.09.2017 - 07:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR EVİNDE 3 PUAN ARAYACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın kendi evinde saat 16.30 da başlayacak olan maçta, ligin yeni takımlarından Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.

 Maçı İzmir Bölgesinden Efe Soysal yönetecek. Temsilcimizin hedefi sezonun ilk galibiyetini almak. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girerek, dış dünya ile irtibatını kesecek   SON TAKTİK İDMANI BUGÜN Ligin ilk maçında kendi evinde Yeni Orduspor ile karşılaşan ve maçtan golsüz berabere ayrılan Gölcükspor, ligin 2’inci maçında deplasmanda Muğlaspor’a 3-1 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Şeytanın bacağını, yarın kendi evinde konuk edeceği Ergene Velimeşespor’u yenerek kırmak peşinde olan Gölcükspor, bu maçın son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girerek, dış dünya ile irtibatını kesecek. Hafta boyunca tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-siyahlıların, en büyük arzusu taraftar desteği. Teknik direktör Ramiz Soydaş, tüm taraftarlara çağrıda bulunarak, yarın oynanacak olan maça davet etti.   MAÇIN HAKEMLERİ EGE’DEN Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın kendi evinde saat 16.30 da başlayacak olan maçta, ligin yeni takımlarından Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak. Maçı İzmir Bölgesinden Efe Soysal yönetecek. Soysal’ın yardımcılarını Tansu Doğan Yılmaz ve Yusuf Batuhan Yıldızlar yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Niyazi Aykan Ceylan. Gölcükspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Muğlaspor maçında sarı kart gören Murat Can Koçak bir sarı kart daha görürse, Pazarspor maçında cezalı duruma düşecek. Bu arada, 3. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   3’ÜNCÜ HAFTANIN MAÇ PROGRAMI 16 EYLÜL CUMARTESİ 15.30 1461 Trabzon-A.Bağcılarspor 15.30 Diyarbekirspor-Yeni Orduspor 16.00 Kırıkhanspor-Yeşil Bursaspor 16.30 Gölcükspor-Ergene Velimeşespor 16.30 Erokspor-Pazarspor 16.30 Turgutluspor-Erzincanspor 16.30 Tire 1922 Spor-Muğlaspor 16.30 Darıca G.B.-Ankara Demirspor 19.00 Van BŞB.-Kayseri Erciyesspor ************************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın kendi evinde saat 16.30 da başlayacak olan maçta, ligin yeni takımlarından Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.

 Maçı İzmir Bölgesinden Efe Soysal yönetecek. Temsilcimizin hedefi sezonun ilk galibiyetini almak. Kırmızı-Siyahlılar, bu maçın son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girerek, dış dünya ile irtibatını kesecek

 

SON TAKTİK İDMANI BUGÜN

Ligin ilk maçında kendi evinde Yeni Orduspor ile karşılaşan ve maçtan golsüz berabere ayrılan Gölcükspor, ligin 2’inci maçında deplasmanda Muğlaspor’a 3-1 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Şeytanın bacağını, yarın kendi evinde konuk edeceği Ergene Velimeşespor’u yenerek kırmak peşinde olan Gölcükspor, bu maçın son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girerek, dış dünya ile irtibatını kesecek. Hafta boyunca tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-siyahlıların, en büyük arzusu taraftar desteği. Teknik direktör Ramiz Soydaş, tüm taraftarlara çağrıda bulunarak, yarın oynanacak olan maça davet etti.

 

MAÇIN HAKEMLERİ EGE’DEN

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, yarın kendi evinde saat 16.30 da başlayacak olan maçta, ligin yeni takımlarından Trakya Temsilcisi Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak. Maçı İzmir Bölgesinden Efe Soysal yönetecek. Soysal’ın yardımcılarını Tansu Doğan Yılmaz ve Yusuf Batuhan Yıldızlar yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Niyazi Aykan Ceylan. Gölcükspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Muğlaspor maçında sarı kart gören Murat Can Koçak bir sarı kart daha görürse, Pazarspor maçında cezalı duruma düşecek.

Bu arada, 3. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

3’ÜNCÜ HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

16 EYLÜL CUMARTESİ

15.30 1461 Trabzon-A.Bağcılarspor

15.30 Diyarbekirspor-Yeni Orduspor

16.00 Kırıkhanspor-Yeşil Bursaspor

16.30 Gölcükspor-Ergene Velimeşespor

16.30 Erokspor-Pazarspor

16.30 Turgutluspor-Erzincanspor

16.30 Tire 1922 Spor-Muğlaspor

16.30 Darıca G.B.-Ankara Demirspor

19.00 Van BŞB.-Kayseri Erciyesspor

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.