GÖLCÜKSPOR, FATİH YİĞEN'İ KADROSUNA KATTI

Spor 26.01.2017 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR, FATİH YİĞEN'İ KADROSUNA KATTI

3.Lig 1. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Gölcükspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan defans oyuncusu Fatih Yiğen’i renklerine bağladı.

ÖNEMLİ BİR TRANSFER 3.Lig temsilcimiz ligde aldığı başarılı sonuçlarla üst sıraları zorlamaya başladı. Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Siyahlılar savunma bölgesine takviye yaptı. Gölcükspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Fatih Yiğen’i kadrosuna kattı. Süper Lig tecrübesi de bulunan 34 yaşındaki futbolcu artık Gölcükspor'un başarısı için ter dökecek. Denizlispor, Göztepe, Altay ve Kızılcabölükspor formaları da giyen tecrübeli futbolcu  92’i Süper Lig, 63’ü de TFF 1. Lig olmak üzere profesyonel kariyerinde tam 332 maça çıktı ve 34 de gole imza attı.
3.Lig 1. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Gölcükspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan defans oyuncusu Fatih Yiğen’i renklerine bağladı.

ÖNEMLİ BİR TRANSFER

3.Lig temsilcimiz ligde aldığı başarılı sonuçlarla üst sıraları zorlamaya başladı. Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Siyahlılar savunma bölgesine takviye yaptı. Gölcükspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Fatih Yiğen’i kadrosuna kattı. Süper Lig tecrübesi de bulunan 34 yaşındaki futbolcu artık Gölcükspor'un başarısı için ter dökecek. Denizlispor, Göztepe, Altay ve Kızılcabölükspor formaları da giyen tecrübeli futbolcu  92’i Süper Lig, 63’ü de TFF 1. Lig olmak üzere profesyonel kariyerinde tam 332 maça çıktı ve 34 de gole imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.