LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR GALİBİYET İSTİYOR

Spor 16.09.2020 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR GALİBİYET İSTİYOR

3. Lig 3. grupta ilimizi temsil edecek Gölcükspor yeni sezonun ilk maçında taraftarlarının önünde konuk edeceği Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

GÖLCÜKSPOR’DA KADRO GENİŞ Yeni sezon hazırlıklarını kamp çalışmalarıyla tamamlayan Gölcükspor sezonun ilk maçı öncesinde antrenmanlarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Tunahan Akdoğan önderilğinde devam ettiriyor. Yeni sezon öncesinde eksik oyuncusu bulunmayan Gölcükspor geçtiğimiz sezonlara nazaran bu sezon kadro sayısını geniş tutuyor. Gölcükspor’da bugün ve yarın Çarşambaspor maçının taktiksel antrenmanları yapılacak. Kırmızı siyahlı futbolcular cumartesi günü ter idmanını ardından kendi tesislerinde kampa girecekler.  AKDOĞAN: KAZANMAK İSTİYORUZ Gölcükspor Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan sezonun ilk maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede “Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Topuk Yaylası kampımız çok iyi geçti. Kampta oyadığımız iki hazırlık maçında eksisklerimizi görme fırsatımız oldu. Çarşambaspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Uzun maratonda her oyuncumuza ihtiyacımız olacağı için  yeni sezonda kadromuzu geniş tutacağız” ifadelerini kullandı.   TÜRKMEN: GENÇ VE DİNAMİK TAKIMIZ Gölcükspor’un yeni transferi Oğuzhan Türkmen yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oğuzhan yaptığı açıklamada “Yeni sezon tüm takımlara ve futbolculara hayırlı olsun. Kampımız bireysel ve takım olarak çok iyi çalışarak yeni sezona hazırlandı. Memleketimizin takımında forma giyeceğim için mutluyum. Yeni sezonda Gölcükspor’da genç ve dinamik bir takım oluşturuldu. Bizde genç kardeşlerimizle yeni sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.  
3. Lig 3. grupta ilimizi temsil edecek Gölcükspor yeni sezonun ilk maçında taraftarlarının önünde konuk edeceği Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

GÖLCÜKSPOR’DA KADRO GENİŞ
Yeni sezon hazırlıklarını kamp çalışmalarıyla tamamlayan Gölcükspor sezonun ilk maçı öncesinde antrenmanlarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Tunahan Akdoğan önderilğinde devam ettiriyor. Yeni sezon öncesinde eksik oyuncusu bulunmayan Gölcükspor geçtiğimiz sezonlara nazaran bu sezon kadro sayısını geniş tutuyor. Gölcükspor’da bugün ve yarın Çarşambaspor maçının taktiksel antrenmanları yapılacak. Kırmızı siyahlı futbolcular cumartesi günü ter idmanını ardından kendi tesislerinde kampa girecekler. 

AKDOĞAN: KAZANMAK İSTİYORUZ
Gölcükspor Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan sezonun ilk maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede “Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun. Topuk Yaylası kampımız çok iyi geçti. Kampta oyadığımız iki hazırlık maçında eksisklerimizi görme fırsatımız oldu. Çarşambaspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Uzun maratonda her oyuncumuza ihtiyacımız olacağı için  yeni sezonda kadromuzu geniş tutacağız” ifadelerini kullandı.  

TÜRKMEN: GENÇ VE DİNAMİK TAKIMIZ
Gölcükspor’un yeni transferi Oğuzhan Türkmen yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oğuzhan yaptığı açıklamada “Yeni sezon tüm takımlara ve futbolculara hayırlı olsun. Kampımız bireysel ve takım olarak çok iyi çalışarak yeni sezona hazırlandı. Memleketimizin takımında forma giyeceğim için mutluyum. Yeni sezonda Gölcükspor’da genç ve dinamik bir takım oluşturuldu. Bizde genç kardeşlerimizle yeni sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.