GÖLCÜKSPOR GECEYE HAZIRLANIYOR

Spor 20.02.2019 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR GECEYE HAZIRLANIYOR

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin Gazetemizi ziyaret etti. 1 Mart’ta yapılacak olan Gölcükspor gecesine davet etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi başarıyla temsil eden kırmızı-siyahlı temsilcimiz Gölcükspor, 1 Mart’ta The Ness Otel’de gece düzenleyecek. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin gazetemizi ziyaret  ederek geceye davet etti.  Şahin “1 Marta The Ness Otel´de gerçekleştireceğimiz Gölcükspor dayanışma gecesine bekliyoruz.  Bu önemli gecede Gölcüklülerin bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.  Ben ve yönetim kurulum ve futbolcularımız ile birlikte Gölcükspor’u güzel günlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Gölcükspor yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla başarıya ulaşacaktır”dedi.  
Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin Gazetemizi ziyaret etti. 1 Mart’ta yapılacak olan Gölcükspor gecesine davet etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi başarıyla temsil eden kırmızı-siyahlı temsilcimiz Gölcükspor, 1 Mart’ta The Ness Otel’de gece düzenleyecek.


Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin gazetemizi ziyaret  ederek geceye davet etti.  Şahin “1 Marta The Ness Otel´de gerçekleştireceğimiz Gölcükspor dayanışma gecesine bekliyoruz.  Bu önemli gecede Gölcüklülerin bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.  Ben ve yönetim kurulum ve futbolcularımız ile birlikte Gölcükspor’u güzel günlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Gölcükspor yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla başarıya ulaşacaktır”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.