LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR GÜCÜNÜ KARTEPE'DE SINADI

Spor 29.07.2017 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR GÜCÜNÜ KARTEPE'DE SINADI

Yeni sezon hazırlıklarını, The Ness Otel’de kamp yaparak sürdüren, 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, geçtiğimiz Perşembe akşam, Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında, bu sezon 2. Lige yükselen İzmir ekibi Altay ile oynadığı ilk ciddi hazırlık maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ortaya koyduğu futbol ile umut verdi. Çarşamba gününe kadar The Ness Otel’de kalacak kırmızı-siyahlılar, Perşembe günü izin yaptıktan sonra, Cuma sabahı, 3. Etap kamp çalışmaları için Afyon’a gidecek

İKİ TAKIMDA GÜCÜNÜ DENEDİ 27 Ağustos Pazar günü başlayacak olan yeni sezon öncesinde, hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, geçtiğimiz Perşembe akşamı ilk ciddi hazırlık maçını, geçtiğimiz sezon Gölcükspor’la aynı grupta yer alan play-off final maçında Kocaelispor’u penaltı atışları sonrasında yenerek 2. Lige çıkan İzmir ekibi Altay ile yaptı. Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında oynanan maçın ilk yarısına her iki takımda ideal kadrolarıyla çıktılar. İki takımında gücünü deneği maçın ilk yarısı, 23. Dakikada Murat Ulaç’ın attığı golle Altay’ın 1-0’ın üstünlüğü ile sona erdi. Oldukça kaliteli geçen iilk yarının ardından, her iki takım teknik direktörü de maçın 2. Yarısına farklı 11’lerle çıktılar. Maçta Gölcükspor’da yeni transferler Ahmet Kutluer ile Ömer Faruk Boz’un dışında tüm oyuncular forma giydi.   THE NESS KAMPINDA SON 2 GÜN 10 Temmuz Pazartesi günü 2. Etap kamp çalışmaları için, The Ness Otel’de kampa giren kırmızı-siyahlıların bu kampı, Çarşamba sabahı yapacağı tek antrenmanla noktalayacak ve bir günlük izne çıkacaklar. Perşembe gününü dinlerek geçirecek olan Gölcükspor, 4 Ağustos Cuma sabahı, tesislerde yapacağı kahvaltının ardından, kulüp otobüsüyle 3. Etap kamp ve hazırlık maçları için Afyonkarahisar’a giderek, Budan Otel’de kampa girecek. Temsilcimiz burada, 5-7-9-11 Ağustos tarihlerinde 34 hazırlık maçı oynayacak. Ancak, oynayacağımız rakiplerin isimleri Afyon kampında netlik kazanacak. Gölcükspor’un Afyon Kampı, 11 Ağustos Cuma günü oynanacak olan maçın ardından noktalancak ve takım Gölcük’e geri dönecek. Bu tarihten sonra, Gölcükspor, Yeni Orduspor maçının hazırlıklarını Gölcük’te sürdürecek.   3 OYUNCU DENENMEYE GELDİ Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un geçtiğimiz hafta sonu İhsaniye Stadı’nda yaptığı çalışmalarda, çeşitli takımlardan 3 oyuncu denenmeye geldi. Almanya’dan gelen ve Alanyaspor’la sözleşme imzalayan sol kanat oyuncusu Yunus Emre ile yine Almanya’dan forvet oytuncusu Cem ve Alanyaspor’dan gelen sol açık oyuncusu Ali, teknik direktör Ramiz Soydaş tarafından denenmeye alındı. Edinilen bilgilere göre, teknik direktör Soydaş, gurbetçi oyuncuları beğenmezken, Alanyaspor’dan gelen Ali için son kararını bugün verecek. Bu arada, dış transferde oyuncu arayışını sürdüren Gölcükspor, Soydaş’ın raporu doğrultusunda, görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, kaleci, defans ve forvet transferi sonrasında, transferi noktalayarak, tamamen lig maçlarına konsantre olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.     
Yeni sezon hazırlıklarını, The Ness Otel’de kamp yaparak sürdüren, 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, geçtiğimiz Perşembe akşam, Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında, bu sezon 2. Lige yükselen İzmir ekibi Altay ile oynadığı ilk ciddi hazırlık maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ortaya koyduğu futbol ile umut verdi. Çarşamba gününe kadar The Ness Otel’de kalacak kırmızı-siyahlılar, Perşembe günü izin yaptıktan sonra, Cuma sabahı, 3. Etap kamp çalışmaları için Afyon’a gidecek

İKİ TAKIMDA GÜCÜNÜ DENEDİ

27 Ağustos Pazar günü başlayacak olan yeni sezon öncesinde, hazırlıklarını teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde sürdüren Gölcükspor, geçtiğimiz Perşembe akşamı ilk ciddi hazırlık maçını, geçtiğimiz sezon Gölcükspor’la aynı grupta yer alan play-off final maçında Kocaelispor’u penaltı atışları sonrasında yenerek 2. Lige çıkan İzmir ekibi Altay ile yaptı. Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında oynanan maçın ilk yarısına her iki takımda ideal kadrolarıyla çıktılar. İki takımında gücünü deneği maçın ilk yarısı, 23. Dakikada Murat Ulaç’ın attığı golle Altay’ın 1-0’ın üstünlüğü ile sona erdi. Oldukça kaliteli geçen iilk yarının ardından, her iki takım teknik direktörü de maçın 2. Yarısına farklı 11’lerle çıktılar. Maçta Gölcükspor’da yeni transferler Ahmet Kutluer ile Ömer Faruk Boz’un dışında tüm oyuncular forma giydi.

 

THE NESS KAMPINDA SON 2 GÜN

10 Temmuz Pazartesi günü 2. Etap kamp çalışmaları için, The Ness Otel’de kampa giren kırmızı-siyahlıların bu kampı, Çarşamba sabahı yapacağı tek antrenmanla noktalayacak ve bir günlük izne çıkacaklar. Perşembe gününü dinlerek geçirecek olan Gölcükspor, 4 Ağustos Cuma sabahı, tesislerde yapacağı kahvaltının ardından, kulüp otobüsüyle 3. Etap kamp ve hazırlık maçları için Afyonkarahisar’a giderek, Budan Otel’de kampa girecek. Temsilcimiz burada, 5-7-9-11 Ağustos tarihlerinde 34 hazırlık maçı oynayacak. Ancak, oynayacağımız rakiplerin isimleri Afyon kampında netlik kazanacak. Gölcükspor’un Afyon Kampı, 11 Ağustos Cuma günü oynanacak olan maçın ardından noktalancak ve takım Gölcük’e geri dönecek. Bu tarihten sonra, Gölcükspor, Yeni Orduspor maçının hazırlıklarını Gölcük’te sürdürecek.

 

3 OYUNCU DENENMEYE GELDİ

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor’un geçtiğimiz hafta sonu İhsaniye Stadı’nda yaptığı çalışmalarda, çeşitli takımlardan 3 oyuncu denenmeye geldi. Almanya’dan gelen ve Alanyaspor’la sözleşme imzalayan sol kanat oyuncusu Yunus Emre ile yine Almanya’dan forvet oytuncusu Cem ve Alanyaspor’dan gelen sol açık oyuncusu Ali, teknik direktör Ramiz Soydaş tarafından denenmeye alındı. Edinilen bilgilere göre, teknik direktör Soydaş, gurbetçi oyuncuları beğenmezken, Alanyaspor’dan gelen Ali için son kararını bugün verecek.

Bu arada, dış transferde oyuncu arayışını sürdüren Gölcükspor, Soydaş’ın raporu doğrultusunda, görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, kaleci, defans ve forvet transferi sonrasında, transferi noktalayarak, tamamen lig maçlarına konsantre olacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.