LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR GÜLDÜ ! 1-0

Spor 14.02.2016 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR GÜLDÜ ! 1-0

Gölcükspor dün İhsaniye Stadı’nda konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor’u, 35. Dakikada Abuzer’in attığı golle 1-0 yenerek 36 puana yükseldi.

Maça geçtiğimiz hafta Cuma günü ebediyete uğurladığımız, Sezai Ellbeş’in vefat damga vurdu. Stada “Sezai Ellibeş Gölcükspor seni unutmayacak” yazılı pankart asan Gölcükspor yönetimi ahda vefa gösterirken, futbolcularda pankartın önünde toplu olarak fotoğraf çektirerek, aldıkları galibiyeti Sezai ağabeylerine armağan ettiler   Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 25. Hafta maçını dün İhdsaniye Stadı’nda Tavaşanlı Linyitspor ile yapan Gölcükspor, belki de sezonun en anlamlı galibiyetine imza attı. Maça geçtiğimiz hafta Cuma günü ebediyete uğurladığımız, Sezai Ellbeş’in vefatı ile Özel Harekat Polisleri Mustafa Yavaş ile Bayram Özdere ve Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun şehadetleri damga vurdu. Stada “Sezai Ellibeş Gölcükspor seni unutmayacak” yazılı pankart asan Gölcükspor yönetimi, ahda vefa gösterirken, futbolcularda maça üzerinde şehitlerimizin fotoğrafları bulunan ve “Türkiyem Senin İçin Bir Ölürüz, Bin Doğarız” yazılı pankart ile çıkmaları büyük bir takdir topladı.   Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Gölcükspor, gol ararken kalesinde oldukça ciddi pozisyonlar verdi. Ama Lİnyitsporlu futbolcuların beceriksizlikleri gol kaydına engel oldu. Bu şoku üzerinde çabuk atan kırmızı-siyahlılar, maçın 35. Dakikasında Abuzer Gaffar’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. Maçın 2. Yarısı ise tam bir heyecan fırtınası içinde geçti. Ancak, maçın 65. Dakikasında Oğuzhan’ın yerine oyuna giren Selim Kayacı, 78. Dakiakada yaptığı sert hareketten dolayı direkt Kırmızı Kartla oyun dışında kalırken, Gölcükspor için sıkıntılı dakikalar başladı. Ancak maçı 1-0 tamamlamayı başaran temsilcimiz, play-off yolunda büyük bir avantaj yakaladı.   GÖLCÜKSPOR: 1 – TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 0      STAT: İhsaniye Stadı HAKEMLER: Metehan Alpat  **, Mehmet Saldıraner **, Kenan Sevinç **. GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün ***, Aydın Taşkın ***, Mehmet Sayan ***, Muhammet Aran ***, Polat Güren ***, Cemal Doğu ** (Dk. 70 Ender Acar **), Oğuzhan Demirer ** (Dk. 65 Selim Kayacı *), Bilal Şeflek ***, Sezgin Bektaş *** , Yeldar Yamaç *** (Dk. Fatih Sandallı *), Abuzer Gaffar ***. TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Ali Tokat **, Hasan Yaşar * (Dk. 53 Mehmet Alper *), Serdar Yazıcı **, Doğukan Genç **, Haluk Zeybek * (Dk. 65 Oğuzhan *), Onur Berber **, Sami Göktepe **, Hasan Dülgeroğlu **, Tuncay Maldan **, Deniz Karadeniz * (Dk. 46 Musa dolu *), Berkay Yüksel **. GOL: Abuzer Gaffar (Dk. 35) SARI KARTLAR: Cemal Doğu (Dk. 40), Hasan Yaşar (Dk. 50), Onur Berber (Dk. 64), Mehmet Alper (Dk. 80), Gökhan Yenigün (Dk. 90) KIRMIZI KART: Selim Kayacı (Dk. 78) ********************  
Gölcükspor dün İhsaniye Stadı’nda konuk ettiği Tavşanlı Linyitspor’u, 35. Dakikada Abuzer’in attığı golle 1-0 yenerek 36 puana yükseldi.

Maça geçtiğimiz hafta Cuma günü ebediyete uğurladığımız, Sezai Ellbeş’in vefat damga vurdu. Stada “Sezai Ellibeş Gölcükspor seni unutmayacak” yazılı pankart asan Gölcükspor yönetimi ahda vefa gösterirken, futbolcularda pankartın önünde toplu olarak fotoğraf çektirerek, aldıkları galibiyeti Sezai ağabeylerine armağan ettiler

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 25. Hafta maçını dün İhdsaniye Stadı’nda Tavaşanlı Linyitspor ile yapan Gölcükspor, belki de sezonun en anlamlı galibiyetine imza attı. Maça geçtiğimiz hafta Cuma günü ebediyete uğurladığımız, Sezai Ellbeş’in vefatı ile Özel Harekat Polisleri Mustafa Yavaş ile Bayram Özdere ve Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun şehadetleri damga vurdu. Stada “Sezai Ellibeş Gölcükspor seni unutmayacak” yazılı pankart asan Gölcükspor yönetimi, ahda vefa gösterirken, futbolcularda maça üzerinde şehitlerimizin fotoğrafları bulunan ve “Türkiyem Senin İçin Bir Ölürüz, Bin Doğarız” yazılı pankart ile çıkmaları büyük bir takdir topladı.

 

Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Gölcükspor, gol ararken kalesinde oldukça ciddi pozisyonlar verdi. Ama Lİnyitsporlu futbolcuların beceriksizlikleri gol kaydına engel oldu. Bu şoku üzerinde çabuk atan kırmızı-siyahlılar, maçın 35. Dakikasında Abuzer Gaffar’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. Maçın 2. Yarısı ise tam bir heyecan fırtınası içinde geçti.

Ancak, maçın 65. Dakikasında Oğuzhan’ın yerine oyuna giren Selim Kayacı, 78. Dakiakada yaptığı sert hareketten dolayı direkt Kırmızı Kartla oyun dışında kalırken, Gölcükspor için sıkıntılı dakikalar başladı. Ancak maçı 1-0 tamamlamayı başaran temsilcimiz, play-off yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

 

GÖLCÜKSPOR: 1 – TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 0   

 

STAT: İhsaniye Stadı

HAKEMLER: Metehan Alpat  **, Mehmet Saldıraner **, Kenan Sevinç **.

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün ***, Aydın Taşkın ***, Mehmet Sayan ***, Muhammet Aran ***, Polat Güren ***, Cemal Doğu ** (Dk. 70 Ender Acar **), Oğuzhan Demirer ** (Dk. 65 Selim Kayacı *), Bilal Şeflek ***, Sezgin Bektaş *** , Yeldar Yamaç *** (Dk. Fatih Sandallı *), Abuzer Gaffar ***.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Ali Tokat **, Hasan Yaşar * (Dk. 53 Mehmet Alper *), Serdar Yazıcı **, Doğukan Genç **, Haluk Zeybek * (Dk. 65 Oğuzhan *), Onur Berber **, Sami Göktepe **, Hasan Dülgeroğlu **, Tuncay Maldan **, Deniz Karadeniz * (Dk. 46 Musa dolu *), Berkay Yüksel **.

GOL: Abuzer Gaffar (Dk. 35)

SARI KARTLAR: Cemal Doğu (Dk. 40), Hasan Yaşar (Dk. 50), Onur Berber (Dk. 64), Mehmet Alper (Dk. 80), Gökhan Yenigün (Dk. 90)

KIRMIZI KART: Selim Kayacı (Dk. 78)

********************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.