GÖLCÜKSPOR İÇ TRANSFERE BAŞLADI

Spor 12.07.2019 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İÇ TRANSFERE BAŞLADI

Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan, temsilcimiz Gölcükspor, yeni başkanını seçtikten sonra ilk iş olrak teknik direktör sorunu çözdükten sonra, transfer çelışmalarına, iç transferden başladı. Kırmızı-Siyahlılar iç transferde 6 oyuncu ile nikah tazelendi.

Geçtiğimiz sezon son maçta kümede kalarak, oldukça zorlu bir sezonu geride bırakan, TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 2019-2020 sezunu öncesinde aynı hatalara düşmemek adına ince eleyip sık dokuyor.  Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan, temsilcimiz Gölcükspor, yeni başkanını seçtikten sonra ilk iş olrak teknik direktör sorunu çözdükten sonra, transfer çelışmalarına, iç transferden başladı. Kırmızı-Siyahlılar iç transferde 6 oyuncu ile nikah tazelendi. Çiçeği burnunda başkan Hüseyin Çardak ve yönetimi ilk iş olarak, teknik direktör sorununu, Kocaelispor'un efsanevi oyuncularından Taner Gülleri'ye takımı emanet ederek çözdü. Ardından bugün Transfer Komitesi, iç transferde 6 oyuncu ile yeni sezon öncesi sçzleşme imzaladı. 6 OYUNCU İLE NKAH TAZELENDİ Transfer çalışmalarına iç transfer ile start veren Gölcükspor, bugün Başkan Hüseyin Çardak'ın ofisinde Transfer Komitesi üyeleri huzurunda, sol bek Ali Mert Işık, sol kanat oyuncusu Barış Şen, orta saha oyuncuları Furkan Özyapı ve Bathan Boyoğlu, defans oyuncusu Erdem Korkmaz Güner ve kaleci İlyas Türengül ile sözleşme tazeleyerek, deyim yerindeyse nikah tazelediler. İmza töreninin ardından genç oyuncular, Gölcükspor'da kalmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Gölcükspor'un baarısı için elimzden geleni yapacağız" diye konuştular.  GÖLCÜKSPOR HAFTA SONU OYUNCU SEÇECEK Yeni sezon hazırlıklarına, 15 Temmuz Pazartesi başlayacak olan Gölcükspor, 13-14 Temmuz (Cumartesi-Pazar) günleri, İhsaniye Stadı'nda, yaşları 17 ila 23 arasında değişen oyuncuları gözlem altına alacak. İhsaniye Stadı'nda teknik direktör Taner Gülleri ve altyapı antrenörleri nezaretinde yapılacak olan oyuncu seçmelerinde, göze batan oyuncular, bir kez daha izlenmek üzere A Takım ile antrenmanlara alınacak. Yaralı olması düşünenler ise kamp kadrosuna dahil edilecek.   
Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan, temsilcimiz Gölcükspor, yeni başkanını seçtikten sonra ilk iş olrak teknik direktör sorunu çözdükten sonra, transfer çelışmalarına, iç transferden başladı. Kırmızı-Siyahlılar iç transferde 6 oyuncu ile nikah tazelendi.

Geçtiğimiz sezon son maçta kümede kalarak, oldukça zorlu bir sezonu geride bırakan, TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 2019-2020 sezunu öncesinde aynı hatalara düşmemek adına ince eleyip sık dokuyor.  Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan, temsilcimiz Gölcükspor, yeni başkanını seçtikten sonra ilk iş olrak teknik direktör sorunu çözdükten sonra, transfer çelışmalarına, iç transferden başladı. Kırmızı-Siyahlılar iç transferde 6 oyuncu ile nikah tazelendi. Çiçeği burnunda başkan Hüseyin Çardak ve yönetimi ilk iş olarak, teknik direktör sorununu, Kocaelispor'un efsanevi oyuncularından Taner Gülleri'ye takımı emanet ederek çözdü. Ardından bugün Transfer Komitesi, iç transferde 6 oyuncu ile yeni sezon öncesi sçzleşme imzaladı.

6 OYUNCU İLE NKAH TAZELENDİ
Transfer çalışmalarına iç transfer ile start veren Gölcükspor, bugün Başkan Hüseyin Çardak'ın ofisinde Transfer Komitesi üyeleri huzurunda, sol bek Ali Mert Işık, sol kanat oyuncusu Barış Şen, orta saha oyuncuları Furkan Özyapı ve Bathan Boyoğlu, defans oyuncusu Erdem Korkmaz Güner ve kaleci İlyas Türengül ile sözleşme tazeleyerek, deyim yerindeyse nikah tazelediler. İmza töreninin ardından genç oyuncular, Gölcükspor'da kalmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Gölcükspor'un baarısı için elimzden geleni yapacağız" diye konuştular. 

GÖLCÜKSPOR HAFTA SONU OYUNCU SEÇECEK
Yeni sezon hazırlıklarına, 15 Temmuz Pazartesi başlayacak olan Gölcükspor, 13-14 Temmuz (Cumartesi-Pazar) günleri, İhsaniye Stadı'nda, yaşları 17 ila 23 arasında değişen oyuncuları gözlem altına alacak. İhsaniye Stadı'nda teknik direktör Taner Gülleri ve altyapı antrenörleri nezaretinde yapılacak olan oyuncu seçmelerinde, göze batan oyuncular, bir kez daha izlenmek üzere A Takım ile antrenmanlara alınacak. Yaralı olması düşünenler ise kamp kadrosuna dahil edilecek.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.