LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR İÇEL'E HAZIRLANIYOR

Spor 16.10.2020 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR İÇEL'E HAZIRLANIYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Cumartesi günü evinde oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanı Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Statda yapıldı.

TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTILAR 3.lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Curmatesi günü oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenman Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ise Statda yapıldı. Antrenmana koşu çalışması ve 5'e 2'inin ardından ise taktik çalışması ve duran top çalışması  gerçekleştirilerek antrenman sona erdi. YEDi KİŞİ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI Gölcükspor Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan futbolcular Kavaklı tesislerinde bir saat koşu çalışması yaptılar. Anrenmanda  ise Enes Dada, Arif Acar, Coşkun Güner, Furkan Yiğit, Tayfun İkiz , Zekeriya Kacaroğlu, Tunahan Köse takımdan ayrı çalışarak antrenmanı tamamladılar MADLEN'DEN TATLI 1980 yılından beri Gölcük'te hizmet veren Madlen Kornet'in sahibi Yusuf Güner Gölcükspor'a tatlı ikramında bulundu. İkram öncesi antrenmanı takip eden Yusuf Güner antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek İçel maçından inşallah üç puanla ayrılacağız dedi.   ISPARTA HAKEMİ YÖNETECEK 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü oynayacağı Lider İçel İdmanyurdu maçının orta hakemi Isparta Bölgesinden Şeref Taştan yönetirken yardımcıları ise Klasman yardımcı hakemi Samsun Bölgesinden Mehmet Şenkaya ve Antalya Bölgesinden ise Uğur Çakmak görev yapacak. Dördüncü Hakem Burdur Bölgesinden ise Mertcan Bölmez gaörev yapacak.
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Cumartesi günü evinde oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanı Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Statda yapıldı.

TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTILAR

3.lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Curmatesi günü oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenman Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ise Statda yapıldı. Antrenmana koşu çalışması ve 5'e 2'inin ardından ise taktik çalışması ve duran top çalışması  gerçekleştirilerek antrenman sona erdi.

YEDi KİŞİ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Gölcükspor Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan futbolcular Kavaklı tesislerinde bir saat koşu çalışması yaptılar. Anrenmanda  ise Enes Dada, Arif Acar, Coşkun Güner, Furkan Yiğit, Tayfun İkiz , Zekeriya Kacaroğlu, Tunahan Köse takımdan ayrı çalışarak antrenmanı tamamladılar

MADLEN'DEN TATLI

1980 yılından beri Gölcük'te hizmet veren Madlen Kornet'in sahibi Yusuf Güner Gölcükspor'a tatlı ikramında bulundu. İkram öncesi antrenmanı takip eden Yusuf Güner antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek İçel maçından inşallah üç puanla ayrılacağız dedi.

 

ISPARTA HAKEMİ YÖNETECEK

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü oynayacağı Lider İçel İdmanyurdu maçının orta hakemi Isparta Bölgesinden Şeref Taştan yönetirken yardımcıları ise Klasman yardımcı hakemi Samsun Bölgesinden Mehmet Şenkaya ve Antalya Bölgesinden ise Uğur Çakmak görev yapacak. Dördüncü Hakem Burdur Bölgesinden ise Mertcan Bölmez gaörev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.