LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR İÇİN SEZON BİTTİ

Spor 16.04.2018 - 19:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İÇİN SEZON BİTTİ

FF 3. Lig 2. Grupta sezona büyük umutlar ile başlayan Gölcükspor, 30 yıldan fazla sürdürdüğü 3. Lig macerasına, önümüzdeki sezon yine kaldığı yerden devam edecek.

Şampiyonluk ve play-off macerasına erken havlu atan Gölcükspor, deyim yerindeyse, bu sezonda ununu eledi, eleğini astı. Temsilcimiz kalan 3 maçında, hafta sonu kendi evinde Yeşil Bursaspor’u, 33. Haftada Bağcılarspor’a konuk olurken, 34. Haftada kendi evinde oynayacağı Erzincanspor maçıyla, sezona nokta koyacak  Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta Kırıkhanspor’u 2-0 yenerek, son 2 maçında 6 puan toplayan Gölcükspor, bir koca sezonu daha boşa geçirdi. Özellikle kendi evinde kaybettiği lüzumsuz maçlar ve puanlar ile hedefinden uzaklaşan kırmızı-siyahlılar, deyim yerindeyse, bu sezonda ununu eledi, eleğini astı. Temsilcimiz kalan 3 maçında, hafta sonu kendi evinde Yeşil Bursaspor’u, 33. Haftada Bağcılarspor’a konuk olurken, 34. Haftada kendi evinde oynayacağı Erzincanspor maçıyla, sezona nokta koyacak. 22 Nisan Pazar günü kendi evinde Yeşil Bursaspor’u konuk edecek olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Yeşil Bursaspor’un ligden düşmüş olması, maçın zorluk derecesini neredeyse sıfıra indirdi. 2 takım da sahaya tabiri caiz ise gazozuna oynayacaklar. Çünkü maçın skoru ne olursa olsun 2 takımı da çok fazla ilgilendirmiyor.     GÖZLER OLAĞANÜSTÜ KONGREDE Bu sezon ligde futbol takımından umduğunu bulamayan Gölcükspor Yönetim Kurulu’nun, kesin olmamakla beraber Mayıs ya da Haziran ayı içinde seçimli olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Konu hakkında görüşlerini aldığımız, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, bu kongrenin rutin bir seçim olacağının altını çizerek, “Önümüzdeki sezonun bütçesini belirlemek ve güçlü bir yönetim oluşturmak için, böyle bir düşüncemiz var. İnşallah Gölcükspor’umuz için hayırlı olur. Bazı arkadaşlarla helalleşerek yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlar ile devam edeceğiz. Şuanda kafamda netleşmiş isimler yok. Bunu kongre zamanı belirleyeceğiz. Ama ben 2020 yılına kadar görevimin başında olacağım ve 2020 yılında yapılacak olan kongrede, kesinlikle aday olmayacağım” diye konuştu.
FF 3. Lig 2. Grupta sezona büyük umutlar ile başlayan Gölcükspor, 30 yıldan fazla sürdürdüğü 3. Lig macerasına, önümüzdeki sezon yine kaldığı yerden devam edecek.

Şampiyonluk ve play-off macerasına erken havlu atan Gölcükspor, deyim yerindeyse, bu sezonda ununu eledi, eleğini astı. Temsilcimiz kalan 3 maçında, hafta sonu kendi evinde Yeşil Bursaspor’u, 33. Haftada Bağcılarspor’a konuk olurken, 34. Haftada kendi evinde oynayacağı Erzincanspor maçıyla, sezona nokta koyacak 
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta Kırıkhanspor’u 2-0 yenerek, son 2 maçında 6 puan toplayan Gölcükspor, bir koca sezonu daha boşa geçirdi. Özellikle kendi evinde kaybettiği lüzumsuz maçlar ve puanlar ile hedefinden uzaklaşan kırmızı-siyahlılar, deyim yerindeyse, bu sezonda ununu eledi, eleğini astı. Temsilcimiz kalan 3 maçında, hafta sonu kendi evinde Yeşil Bursaspor’u, 33. Haftada Bağcılarspor’a konuk olurken, 34. Haftada kendi evinde oynayacağı Erzincanspor maçıyla, sezona nokta koyacak. 22 Nisan Pazar günü kendi evinde Yeşil Bursaspor’u konuk edecek olan Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek çalışma ile başlayacak. Yeşil Bursaspor’un ligden düşmüş olması, maçın zorluk derecesini neredeyse sıfıra indirdi. 2 takım da sahaya tabiri caiz ise gazozuna oynayacaklar. Çünkü maçın skoru ne olursa olsun 2 takımı da çok fazla ilgilendirmiyor.    

GÖZLER OLAĞANÜSTÜ KONGREDE
Bu sezon ligde futbol takımından umduğunu bulamayan Gölcükspor Yönetim Kurulu’nun, kesin olmamakla beraber Mayıs ya da Haziran ayı içinde seçimli olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Konu hakkında görüşlerini aldığımız, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, bu kongrenin rutin bir seçim olacağının altını çizerek, “Önümüzdeki sezonun bütçesini belirlemek ve güçlü bir yönetim oluşturmak için, böyle bir düşüncemiz var. İnşallah Gölcükspor’umuz için hayırlı olur. Bazı arkadaşlarla helalleşerek yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlar ile devam edeceğiz. Şuanda kafamda netleşmiş isimler yok. Bunu kongre zamanı belirleyeceğiz. Ama ben 2020 yılına kadar görevimin başında olacağım ve 2020 yılında yapılacak olan kongrede, kesinlikle aday olmayacağım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.