LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR İCRALIK OLDU

Spor 10.05.2019 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İCRALIK OLDU

Gölcükspor eski teknik direktörü Kayhan Çubuklu alacaklarından dolayı Gölcükspor'la icralık oldu.

2018-2019 sezonuna Gölcükspor teknik direktörü olarak başlayan Kayhan Çubuklu geçtiğimiz Şubat ayında kırmızı siyahlı kulübün yönetimine hafta başında içerde kalan iki aylık maaşını alamadığını ve maaş ödemesi gerçekleşmezse görevi bırakacağını ilettiğini açıklamıştı. Kayhan Çubuklu 22 Şubat'ta Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile görüşüp, ödeme yapılmadığı için görevinden ayrıldığını açıklamıştı.  20 bin tl'lik icra Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin'le görüşüp yollarını ayıran Kayhan Çubuklu yaklaşık 20 bin liraya yakın alacaklarının ödenmesi için  icra yoluyla Gölcükspor kulübüne tebligat gönderdi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonun'da Gölcükspor'dan alacakları için girişimde bulundu. Eski Teknik Direktör Çubuklu Federasyon tarafından Gölcükspor'dan alacaklarını alabilmek için sıraya girdi. İzmitli teknik direktör Kayhan Çubuklunun bu tutumu Gölcüklü sporseverler kınandı. İzmitli teknik direktör icra yoluyla alacaklarını tahsil etmeye kalkarken yedi yabancı görünen Ali Beykoz'un para almadan takımı ligde bırakması takdir aldı. Federasyonda yaklaşık 850 bin civarında temliği bulunan Gölcükspor'dan yaklaşık 500 bin tl alacaklı olan futbolcularında sıraya girmesi bekleniyor.
Gölcükspor eski teknik direktörü Kayhan Çubuklu alacaklarından dolayı Gölcükspor'la icralık oldu.

2018-2019 sezonuna Gölcükspor teknik direktörü olarak başlayan Kayhan Çubuklu geçtiğimiz Şubat ayında kırmızı siyahlı kulübün yönetimine hafta başında içerde kalan iki aylık maaşını alamadığını ve maaş ödemesi gerçekleşmezse görevi bırakacağını ilettiğini açıklamıştı. Kayhan Çubuklu 22 Şubat'ta Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ile görüşüp, ödeme yapılmadığı için görevinden ayrıldığını açıklamıştı. 

20 bin tl'lik icra

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin'le görüşüp yollarını ayıran Kayhan Çubuklu yaklaşık 20 bin liraya yakın alacaklarının ödenmesi için  icra yoluyla Gölcükspor kulübüne tebligat gönderdi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonun'da Gölcükspor'dan alacakları için girişimde bulundu. Eski Teknik Direktör Çubuklu Federasyon tarafından Gölcükspor'dan alacaklarını alabilmek için sıraya girdi. İzmitli teknik direktör Kayhan Çubuklunun bu tutumu Gölcüklü sporseverler kınandı. İzmitli teknik direktör icra yoluyla alacaklarını tahsil etmeye kalkarken yedi yabancı görünen Ali Beykoz'un para almadan takımı ligde bırakması takdir aldı.

Federasyonda yaklaşık 850 bin civarında temliği bulunan Gölcükspor'dan yaklaşık 500 bin tl alacaklı olan futbolcularında sıraya girmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.