GÖLCÜKSPOR İŞİ SIKI TUTUYOR

Spor 22.11.2017 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İŞİ SIKI TUTUYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyetin morali ile cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği, Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını yüksek bir moralle sürdürüyor. Kırıkhanspor maçında bir iş kazasınaa uğramak istemeyen kırmızı-siyahlılar, bu yüzden işi oldukça sıkı tutuyor. Dünkü çalışmasını Kavaklı Stadı'nda gerçekleştiren Gölcüksporlu oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlendi

KIRIKHANSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ Ligde 4 haftadır maç kazanamama hasretine, geçtiğimiz hafta sonu Trabzon'da 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyet ile son veren Gölcükspor, bu galibiyete gölge düşürmemek adına, işi oldukça sıkı tutuyor. Gölcükspor, 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyetin morali ile cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği, Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını yüksek bir moralle sürdürüyor. Dünkü çalışmasını Kavaklı Stadı'nda gerçekleştirn Gölcüksporlu oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlendi. Sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürürken, çalışmaların tam kadro yapılması, umutları oldukça arttırıyor. Kırıkhanspor maçı, Gölcükspor'un işlk yarı sonunda hedeflediği puanları tutturması açısından son derece önemli. Ligin düşme hattında yer alan ve adeta can çekişen Kırıkhanspor'un 2 hafta önce, Darıca Gençlerbirliği'ni Darıca yendiği unutulmamalı.    SON 4 HAFTA OLDUKÇA KRİTİK Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, ilk yarının son 4 haftasına 15 puanla 14. Sırada giren Gölcükspor'u oldukça zorlu 4 bir hafta periyodu bekliyor. Bu hafta ligin 14. Haftasında kendi evinde Kırıkhanspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılar, 15. Hafta da Yeşil Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu iki karşılşama kolay gibi gözükse de iki takımında can çekiştiği unutulmamalı. Gölcükspor, ilk yarının son iç saha maçını İstanbul temsilcisi ve ligin yeni ekiplerinden Anadolu Bağcılar ile oynadıktan sonra, ilk yarının son maçını deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile oynayacak. İlk yarısı 24-25 puan civarında bir puanla bitirmek isteyen Gölcükspor'un son 4 maçı birbirinden zorlu. Çünkü her maçın kendine göre ayrı bir önemi var. Bu sezon üstüste maç kazanamayan Gölcükspor, bunu bu hafta Kırıkhanspor maçında başarmak istiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor, geçtiğimiz hafta sonu 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyetin morali ile cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği, Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını yüksek bir moralle sürdürüyor. Kırıkhanspor maçında bir iş kazasınaa uğramak istemeyen kırmızı-siyahlılar, bu yüzden işi oldukça sıkı tutuyor. Dünkü çalışmasını Kavaklı Stadı'nda gerçekleştiren Gölcüksporlu oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlendi

KIRIKHANSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Ligde 4 haftadır maç kazanamama hasretine, geçtiğimiz hafta sonu Trabzon'da 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyet ile son veren Gölcükspor, bu galibiyete gölge düşürmemek adına, işi oldukça sıkı tutuyor. Gölcükspor, 1461 Trabzon maçında elde ettiği galibiyetin morali ile cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği, Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını yüksek bir moralle sürdürüyor. Dünkü çalışmasını Kavaklı Stadı'nda gerçekleştirn Gölcüksporlu oyuncuların bir hayli moralli oldukları gözlendi. Sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürürken, çalışmaların tam kadro yapılması, umutları oldukça arttırıyor. Kırıkhanspor maçı, Gölcükspor'un işlk yarı sonunda hedeflediği puanları tutturması açısından son derece önemli. Ligin düşme hattında yer alan ve adeta can çekişen Kırıkhanspor'un 2 hafta önce, Darıca Gençlerbirliği'ni Darıca yendiği unutulmamalı.   

SON 4 HAFTA OLDUKÇA KRİTİK
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, ilk yarının son 4 haftasına 15 puanla 14. Sırada giren Gölcükspor'u oldukça zorlu 4 bir hafta periyodu bekliyor. Bu hafta ligin 14. Haftasında kendi evinde Kırıkhanspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılar, 15. Hafta da Yeşil Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu iki karşılşama kolay gibi gözükse de iki takımında can çekiştiği unutulmamalı. Gölcükspor, ilk yarının son iç saha maçını İstanbul temsilcisi ve ligin yeni ekiplerinden Anadolu Bağcılar ile oynadıktan sonra, ilk yarının son maçını deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile oynayacak. İlk yarısı 24-25 puan civarında bir puanla bitirmek isteyen Gölcükspor'un son 4 maçı birbirinden zorlu. Çünkü her maçın kendine göre ayrı bir önemi var. Bu sezon üstüste maç kazanamayan Gölcükspor, bunu bu hafta Kırıkhanspor maçında başarmak istiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.