GÖLCÜKSPOR İSTANBUL'DAN MUTLU DÖNDÜ

Spor 26.10.2019 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İSTANBUL'DAN MUTLU DÖNDÜ

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, önceki gün İstanbul’da karşılaştığı lig sonuncusu Modafen’i tıpkı Nevşehir Belediyespor maçında olduğu dibi, uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Barış Kazer’in attığı 1-0 yenerek, son derece önemli bir 3 puan kazandı.

Maça mutlak 3 puan parolasıyla başlayan kırmızı-siyahlılar, 90 dakika boyunca aradığı golü, maçın 90+2. Dakikasında buldu ve evine galibiyetle döndü.   İstanbul Çekmeköy Alemdağ Stadyumu’nda oynanan 10. Hafta maçında, gerek ev sahibi Modafen, gerekse Gölcükspor mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Çünkü 2 takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı bulunuyordu. Maçı Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu ile Gölcükspor sevdalıları takip ederek, İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Oldukça güzel ve çok iyi bir zeminde oynanan maça iki takımda istekli ve arzulu başladı. Teknik direktör Taner Gülleri, geçtiğimiz hafta kazanan kadroyu bozmadı. Ev sahibi Modafen, saha ve seyirci avantajını kullanarak, maça hızlı ve etkili başlasa da kalecimiz İlyas Türengül ve defansımız gol izni vermedi. Temsilcimiz Gölcükspor ise maçın ilk yarısında yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince, ilk yarısı golsüz tamamlandı.     Maçın 2. Uyarısına her iki takımda ilk yarıdaki 11’leri ile başladılar. Ancak maçın 60. Dakikasına kadar her iki takımda gol atmaya muaaffak olamazken, iki teknik direktöründe hamleleri başladı. Ancak bu hamle girişimleri de son dakikaya kadar golü getirmedi. Oyuncu değişikliklerinden sonra, Gölcüksporlu oyuncular biraz hareketlendi ve bunun semeresini de maçın 59. Dakikasında Barış Şen’in yerine oyuna giren Barış Kazer’in 90+2. Dakikada gördü. Bu dakikada gelişen Gölcükspor atağında Barış Kazer, Modafen ağlarını sarsarak takını 1-0 öne geçirdi ve maçta bu son dakika golüyle Gölcükspor’un galibiyetiyle noktalandı. Bu sonuçla Gölcükspor 13 puan ulaştı ve bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi. MODAFEN: 0 – GÖLCÜKSPOR: 1   STAT: Alemdağ Stadyumu HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay **, Mustafa Burak Kuş **, Kadir Akıllı ** MODAFEN: Rasim Mutlu **, Mehmet Burak Yılmaz **, Hasan Ozan Girgin **, Gökhan Çetinus **, Doğan Zincir **, Alper Uğuz * (Dk. 60 Sinan Akdeniz *), Umut Uysal **, Batuhan Yılmaz **, Ceyhun Yelkenci **, Yusuf Erdem * (Dk. 60 Furkan Özer *), Gökhan Karataş ** (Dk. 81 Onur Demir *). GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ***, Volkan Özcan ***, Kadir Turhan ***, Akın Karaaslan ***, Selim Dedekoç ***, Barış Şen ** (Dk. 59 Barış Kazer **), Furkan Özyapı *** (Dk. 69 Batuhan Boyoğlu **), Oktay Pop ***, Emre Yüksektepe ***, İsmail Yüksek ***, Sercan Bıyıklı ** (Dk. 58 Ömürcan Yıldırımlı *). GOL: Barış Kazer (90+2) SARI KARTLAR: Batuhan Yılmaz (Dk. 67), Selim Dedekoç (Dk. 74), İsmail Yüksek (Dk. 76)   10. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI Pazarspor-Nazilli Belediyespor: 1-3 Halide Edip Adıvar-Yeşilyurt Bld.: 1-1 Modafen-Gölcükspor: 0-1 Somaspor-Yozgat 1959 FK: 4-2 Osmaniyespor-1954 Kelkit Bld.: 0-0 Karacabeyspor-Batman Petrolspor: 4-1 Darıca Gençlerbirliği-Bayrampaşa: 1-1 Nevşehir Belediyespor-Muğlaspor: 3-0      
TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, önceki gün İstanbul’da karşılaştığı lig sonuncusu Modafen’i tıpkı Nevşehir Belediyespor maçında olduğu dibi, uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Barış Kazer’in attığı 1-0 yenerek, son derece önemli bir 3 puan kazandı.

Maça mutlak 3 puan parolasıyla başlayan kırmızı-siyahlılar, 90 dakika boyunca aradığı golü, maçın 90+2. Dakikasında buldu ve evine galibiyetle döndü.

 

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Stadyumu’nda oynanan 10. Hafta maçında, gerek ev sahibi Modafen, gerekse Gölcükspor mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Çünkü 2 takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı bulunuyordu. Maçı Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu ile Gölcükspor sevdalıları takip ederek, İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Oldukça güzel ve çok iyi bir zeminde oynanan maça iki takımda istekli ve arzulu başladı. Teknik direktör Taner Gülleri, geçtiğimiz hafta kazanan kadroyu bozmadı. Ev sahibi Modafen, saha ve seyirci avantajını kullanarak, maça hızlı ve etkili başlasa da kalecimiz İlyas Türengül ve defansımız gol izni vermedi. Temsilcimiz Gölcükspor ise maçın ilk yarısında yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince, ilk yarısı golsüz tamamlandı.  

 

Maçın 2. Uyarısına her iki takımda ilk yarıdaki 11’leri ile başladılar. Ancak maçın 60. Dakikasına kadar her iki takımda gol atmaya muaaffak olamazken, iki teknik direktöründe hamleleri başladı. Ancak bu hamle girişimleri de son dakikaya kadar golü getirmedi. Oyuncu değişikliklerinden sonra, Gölcüksporlu oyuncular biraz hareketlendi ve bunun semeresini de maçın 59. Dakikasında Barış Şen’in yerine oyuna giren Barış Kazer’in 90+2. Dakikada gördü. Bu dakikada gelişen Gölcükspor atağında Barış Kazer, Modafen ağlarını sarsarak takını 1-0 öne geçirdi ve maçta bu son dakika golüyle Gölcükspor’un galibiyetiyle noktalandı. Bu sonuçla Gölcükspor 13 puan ulaştı ve bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.

MODAFEN: 0 – GÖLCÜKSPOR: 1

 

STAT: Alemdağ Stadyumu

HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay **, Mustafa Burak Kuş **, Kadir Akıllı **

MODAFEN: Rasim Mutlu **, Mehmet Burak Yılmaz **, Hasan Ozan Girgin **, Gökhan Çetinus **, Doğan Zincir **, Alper Uğuz * (Dk. 60 Sinan Akdeniz *), Umut Uysal **, Batuhan Yılmaz **, Ceyhun Yelkenci **, Yusuf Erdem * (Dk. 60 Furkan Özer *), Gökhan Karataş ** (Dk. 81 Onur Demir *).

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ***, Volkan Özcan ***, Kadir Turhan ***, Akın Karaaslan ***, Selim Dedekoç ***, Barış Şen ** (Dk. 59 Barış Kazer **), Furkan Özyapı *** (Dk. 69 Batuhan Boyoğlu **), Oktay Pop ***, Emre Yüksektepe ***, İsmail Yüksek ***, Sercan Bıyıklı ** (Dk. 58 Ömürcan Yıldırımlı *).

GOL: Barış Kazer (90+2)

SARI KARTLAR: Batuhan Yılmaz (Dk. 67), Selim Dedekoç (Dk. 74), İsmail Yüksek (Dk. 76)

 

10. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Pazarspor-Nazilli Belediyespor: 1-3

Halide Edip Adıvar-Yeşilyurt Bld.: 1-1

Modafen-Gölcükspor: 0-1

Somaspor-Yozgat 1959 FK: 4-2

Osmaniyespor-1954 Kelkit Bld.: 0-0

Karacabeyspor-Batman Petrolspor: 4-1

Darıca Gençlerbirliği-Bayrampaşa: 1-1

Nevşehir Belediyespor-Muğlaspor: 3-0

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.