GÖLCÜKSPOR İZMİR'DEN ELİ BOŞ DÖNÜYOR

Spor 17.03.2018 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İZMİR'DEN ELİ BOŞ DÖNÜYOR

3.Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, deplasmanda grubun play off hattına oynayan ekibi Tire 1922 Spor ile karşı kaşıya geldi. Gölcükspor İzmir’den puansız dönüyor.

İki haftadır rakipleri ile berabere kalan kırmızı siyahlı temsilcimiz Tire karşısında büyük mücadeleyi sahaya yansıtırken, ilk golü yemesine rağmen, Murat Can Koçak’ın attığı gol ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 devam etti.  İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devre ise sahada takımlar iyi mücadele etti. Kendi sahasında oynamanın avantajını kullanan Tire taraftarının da desteği ile 80.dakika da golü buldu ve 2-1 öne geçti. Gölcükspor deplasmandan eli boş döndü. TFF 3.Lig 2.Grup 27. Haftasında Tire 4 Eylül Stadyumunda oynanacak müsabakayı Ömer Şivka yönetti.   İşte ilk 11'ler   Stat: Tire 4 Eylül   Tire 1922 Spor: Ufuk Arslan, Erdinç Karakaş, Nihat Yılmaz, Sefa Durmuş, Gökhan Erdöl, Ersin Aslantoğ, Hasan Akdemir, Kemal Samet Özen, Mümin Talip Pazarlı, Güner Okay, Fatih Gülmez   Teknik Direktör: Nihat Balan   Gölcükspor: Furkan Sakı, Ömer Faruk Boz, Furkan Özyapı, Sedat Cengiz, Ahmet Kutluer, Cenk Cengiz, Selim Dedekoç, Onur Özcan, Sercan Yılmaz, Murat Can Koçak, Devrim Aksongur   Teknik Direktör: Serdal Eroy Hakem: Ömer Şivka, Erdinç Zengi, Şafak Nalbantoğlu, Barış Esa      
3.Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, deplasmanda grubun play off hattına oynayan ekibi Tire 1922 Spor ile karşı kaşıya geldi. Gölcükspor İzmir’den puansız dönüyor.

İki haftadır rakipleri ile berabere kalan kırmızı siyahlı temsilcimiz Tire karşısında büyük mücadeleyi sahaya yansıtırken, ilk golü yemesine rağmen, Murat Can Koçak’ın attığı gol ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 devam etti.  İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devre ise sahada takımlar iyi mücadele etti. Kendi sahasında oynamanın avantajını kullanan Tire taraftarının da desteği ile 80.dakika da golü buldu ve 2-1 öne geçti. Gölcükspor deplasmandan eli boş döndü.

TFF 3.Lig 2.Grup 27. Haftasında Tire 4 Eylül Stadyumunda oynanacak müsabakayı Ömer Şivka yönetti.

 
İşte ilk 11'ler
 
Stat: Tire 4 Eylül
 
Tire 1922 Spor: Ufuk Arslan, Erdinç Karakaş, Nihat Yılmaz, Sefa Durmuş, Gökhan Erdöl, Ersin Aslantoğ, Hasan Akdemir, Kemal Samet Özen, Mümin Talip Pazarlı, Güner Okay, Fatih Gülmez
 
Teknik Direktör: Nihat Balan
 
Gölcükspor: Furkan Sakı, Ömer Faruk Boz, Furkan Özyapı, Sedat Cengiz, Ahmet Kutluer, Cenk Cengiz, Selim Dedekoç, Onur Özcan, Sercan Yılmaz, Murat Can Koçak, Devrim Aksongur
 
Teknik Direktör: Serdal Eroy
Hakem: Ömer Şivka, Erdinç Zengi, Şafak Nalbantoğlu, Barış Esa
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.