LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR İZMİR'DEN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Spor 16.03.2018 - 15:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR İZMİR'DEN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Gölcükspor, ligdeki 27. Hafta maçını yarın İzmir deplasmanında, ligin ilk yarısında kendi evinde berabere kaldığı Tire 1922 Spor ile oynamak üzere,kendi otobüsüyle İzmir’e gitti.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren temsilcimiz Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı Tire maçın bu sabah kulüp otobüsü ile yola çıktı. İzmir’de Selçuk ilçesinde bulunan Hitit Otel’de kampa girecek olan kırmızı-siyahlılarda, 3 eksik oyuncu bulunuyor. Son 2 maçta kendi evinde berabere kalarak play-off şansını oldukça zora sokan Gölcükspor’a bir kötü haberde forvet oyuncularından geldi. Van maçında sakatlanan Berke Bıyık ve Oktay Balcı ile kart cezalısı olan İbrahim Demirer maç kadrosunda yer almıyor. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor, 35 puanla 11. Sırada yer alırken evsahibi Tire 1922 Spor ise 42 puanla 6. Sırada yer alıyor. Bu arada, yarın saat 15.00 da Tire 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maçı, Kırklareli Bölgesinden Ömer Şivka yönetirken, Şivka’nın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Erdinç Zengi ve Şafak Nalbantoğlu yapacak.
Gölcükspor, ligdeki 27. Hafta maçını yarın İzmir deplasmanında, ligin ilk yarısında kendi evinde berabere kaldığı Tire 1922 Spor ile oynamak üzere,kendi otobüsüyle İzmir’e gitti.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren temsilcimiz Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı Tire maçın bu sabah kulüp otobüsü ile yola çıktı. İzmir’de Selçuk ilçesinde bulunan Hitit Otel’de kampa girecek olan kırmızı-siyahlılarda, 3 eksik oyuncu bulunuyor. Son 2 maçta kendi evinde berabere kalarak play-off şansını oldukça zora sokan Gölcükspor’a bir kötü haberde forvet oyuncularından geldi. Van maçında sakatlanan Berke Bıyık ve Oktay Balcı ile kart cezalısı olan İbrahim Demirer maç kadrosunda yer almıyor. Bu zorlu maç öncesinde Gölcükspor, 35 puanla 11. Sırada yer alırken evsahibi Tire 1922 Spor ise 42 puanla 6. Sırada yer alıyor.

Bu arada, yarın saat 15.00 da Tire 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maçı, Kırklareli Bölgesinden Ömer Şivka yönetirken, Şivka’nın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Erdinç Zengi ve Şafak Nalbantoğlu yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.