LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KAFİLESİ TRABZON YOLCUSU

Spor 16.11.2017 - 08:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KAFİLESİ TRABZON YOLCUSU

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 13. Hafta maçını, cumartesi günü Trabzon'da 1461 Trabzon ile oynayacak olan Gölcükspor, bu maç için bu akşam Saat 18.00 uçağı ile Trabzon'a uçacak. Trabzon'da Alesha Suite Hotel'de konaklayacak olan, kırmızı-siyahlıların kamp masrafını Gölcükspor Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Trivana Garden Cafe Sahibi Kürşat Çakıroğlu karşılayacak. Gölcükspor, Pazar günü oynayacağı maçın ardından, akşam 20.20 uçağı İstanbul'a geri dönecek

GÖLCÜKSPOR SUNİ ÇİME ALIŞIYOR Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı Turgutluspor maçında aldığı 5-2'lik mağlubiyetin kötü izlerini hafta içi yaptığı silmeye çalışan Gölcükspor, bir yandan da suni çime uyum sağlamak adına hafta içi çalışmalarını Kavaklı ve Metin Uzuner Statlarındaki suni çimde yaptı. Gölcükspor'un, 1461 Trabzon ile Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın zeminin suni çim olması nedeniyle, çalışmalarını zemini suni çim olan statlarda yaptı. Dün Kavaklı'da bulunan Metin Uzuner Tesislerinde çalışan kırmızı-siyahlılar, Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Hafta içinde tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-siyahlıların tek korkusu, zeminin Suni Çim olması. Gölcükspor mutlak puan ya da puanlar almak zorunda olduğu maça 12 puanla 14. Sıradan başlayacak. Ttabzonspor'un pilot takımı olan evsahibi, 1461 Trabzon ise maça 16 puanla 11. Sırada başlayacak.  KAMP MASRAFLARI ÇAKIROĞLU'NDAN  Bu arada, Gölcükspor'un cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı, 1461 Trabzon maçının programı belli oldu. Cumartesi günü Trabzon uçuşlarında yer olmadığı için, Gölcükspor kafilesi Trabzon'a bu akşam İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 18.00 uçağı ile gidecek. Trabzon'da Alesha Suite Hotel'de konaklayacak olan Gölcükspor'un kamp masraflarını Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Saha ve Tesis Sorumlusu aslen Trabzonlu olan, ilçemizde hizmet veren Trivana Garden Cafe Sahibi Kürşat Çakıroğlu karşılayacak. Gölcükspor, Pazar günü oynayacağı maçın ardından, akşam 20.20 uçağı İstanbul'a geri dönecek.  Öte yandan, Gölcükspor'un 1461 Trabzon maçı için Trabzon'a, Başkan Ahmet Şahin'in yanı sıra, yöneticilerden Temel Erten, Kürşat Çakıroğlu ve Rıdvan Zengin ile eski yönetim kurulu üyesi Akın Dilaver, Cuma günü Cengiz Topel Havaalanı'ndan Trabzon'a gidecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun 13. Hafta maçını, cumartesi günü Trabzon'da 1461 Trabzon ile oynayacak olan Gölcükspor, bu maç için bu akşam Saat 18.00 uçağı ile Trabzon'a uçacak. Trabzon'da Alesha Suite Hotel'de konaklayacak olan, kırmızı-siyahlıların kamp masrafını Gölcükspor Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Trivana Garden Cafe Sahibi Kürşat Çakıroğlu karşılayacak. Gölcükspor, Pazar günü oynayacağı maçın ardından, akşam 20.20 uçağı İstanbul'a geri dönecek

GÖLCÜKSPOR SUNİ ÇİME ALIŞIYOR
Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı Turgutluspor maçında aldığı 5-2'lik mağlubiyetin kötü izlerini hafta içi yaptığı silmeye çalışan Gölcükspor, bir yandan da suni çime uyum sağlamak adına hafta içi çalışmalarını Kavaklı ve Metin Uzuner Statlarındaki suni çimde yaptı. Gölcükspor'un, 1461 Trabzon ile Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın zeminin suni çim olması nedeniyle, çalışmalarını zemini suni çim olan statlarda yaptı. Dün Kavaklı'da bulunan Metin Uzuner Tesislerinde çalışan kırmızı-siyahlılar, Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Hafta içinde tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-siyahlıların tek korkusu, zeminin Suni Çim olması. Gölcükspor mutlak puan ya da puanlar almak zorunda olduğu maça 12 puanla 14. Sıradan başlayacak. Ttabzonspor'un pilot takımı olan evsahibi, 1461 Trabzon ise maça 16 puanla 11. Sırada başlayacak. 

KAMP MASRAFLARI ÇAKIROĞLU'NDAN 
Bu arada, Gölcükspor'un cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı, 1461 Trabzon maçının programı belli oldu. Cumartesi günü Trabzon uçuşlarında yer olmadığı için, Gölcükspor kafilesi Trabzon'a bu akşam İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 18.00 uçağı ile gidecek. Trabzon'da Alesha Suite Hotel'de konaklayacak olan Gölcükspor'un kamp masraflarını Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Saha ve Tesis Sorumlusu aslen Trabzonlu olan, ilçemizde hizmet veren Trivana Garden Cafe Sahibi Kürşat Çakıroğlu karşılayacak. Gölcükspor, Pazar günü oynayacağı maçın ardından, akşam 20.20 uçağı İstanbul'a geri dönecek. 
Öte yandan, Gölcükspor'un 1461 Trabzon maçı için Trabzon'a, Başkan Ahmet Şahin'in yanı sıra, yöneticilerden Temel Erten, Kürşat Çakıroğlu ve Rıdvan Zengin ile eski yönetim kurulu üyesi Akın Dilaver, Cuma günü Cengiz Topel Havaalanı'ndan Trabzon'a gidecekler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.