LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR KAMPA GİRİYOR

Spor 20.12.2017 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KAMPA GİRİYOR

Gölcükspor devre arası kampı için Antalya'ya ggidiyor. Kırmızı siyahlılar 15 gün boyunca Lara Malas otel'de konaklayacaklar.

 İlk yarının son maçını mağlubiyetle kapatan ve Erzincan maçı sonrası üç gün izin yapan Gölcükspor'da tatil bitti. 3. Lig 2. Grup'da mücadele eden kırmızı şimşekler, ligin ilk yarısını istediği gibi bitiremedi. Temsilcimiz topladığı 15 puanla ligin ilk yarısını ateş hattında bitirdi.  15 GÜN KAMPTALAR  Kırmızı- Siyahlılar devre arası kampı için Antalya'ya gitti. İlk antreman Cuma günü yapılacak. Lara malas otelde konaklayacak Gölcükspor 15 günlük kamp döneminde üç hazırlık maçı oynaması planlanıyor.     
Gölcükspor devre arası kampı için Antalya'ya ggidiyor. Kırmızı siyahlılar 15 gün boyunca Lara Malas otel'de konaklayacaklar.

 İlk yarının son maçını mağlubiyetle kapatan ve Erzincan maçı sonrası üç gün izin yapan Gölcükspor'da tatil bitti. 3. Lig 2. Grup'da mücadele eden kırmızı şimşekler, ligin ilk yarısını istediği gibi bitiremedi. Temsilcimiz topladığı 15 puanla ligin ilk yarısını ateş hattında bitirdi.

 15 GÜN KAMPTALAR

 Kırmızı- Siyahlılar devre arası kampı için Antalya'ya gitti. İlk antreman Cuma günü yapılacak. Lara malas otelde konaklayacak Gölcükspor 15 günlük kamp döneminde üç hazırlık maçı oynaması planlanıyor. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.