GÖLCÜKSPOR KAMPTAN DÖNDÜ

Spor 06.01.2018 - 12:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KAMPTAN DÖNDÜ

Gölcükspor son hazırlık maçında Pendikspor’u da yendi ve kampı 3’te 3 yaparak tamamladı. Gölcükspor’a galibiyeti getiren golleri Berke ve Ahmet özer Attı.

Devre arası kampını Antalya’da tamamlayan TFF 3. Lig 2. Gurup temsilcimiz Gölcükspor üçüncü ve son hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Gölcükspor, İlyas, Furkan, Sakı, Devrim, Onur, Selim, Cenk, Muratcan, Sedat, Ahmet Kutluer, Berke ve Oktay ilk 11’i ile başaldı. Karşılaşmaya Pendikspor hızlı başlarken, 8ç dakikada Azad ile öne geçti. Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Gölcükspor 23 ve 41’de Onuz Özcan’ın kafa vuruşlarından sonuç alamadı. 45’inci dakikada Kaptan Ara pasına hareketlenen Berke’nin aşırtma golü dengeyi sağladı be ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.   ÜÇ’DE  ÜÇ YAPTI İkinci yarıda bol oyuncu değiştiren Kayhan Çubuklu, ağırlıklı olarak genç oyunculara şans verdi. 55. Dakikada kaptan Sedat’ın vuruşu direkten döndü. Oyuna sonradan dahil olan Ahmet Özer aşırtma golüyle takımını 2-1 öne taşıdı ve mücadele bu sonuçla Gölcükspor lehine bitti. Gölcükspor kampta oynadığı üç hazırlık maçınıda kazanarak 3’te 3 yapmış oldu. GERİ DÖNDÜLER Son hazırlık maçından sonra  Kampı tamamlayan Kırmızı siyahlı takımımız Gölcük’e döndü. Hafta sonu izin yapacak olan takım Pazartesi günü hazırlıklara Gölcük’de devam edecek.
Gölcükspor son hazırlık maçında Pendikspor’u da yendi ve kampı 3’te 3 yaparak tamamladı. Gölcükspor’a galibiyeti getiren golleri Berke ve Ahmet özer Attı.

Devre arası kampını Antalya’da tamamlayan TFF 3. Lig 2. Gurup temsilcimiz Gölcükspor üçüncü ve son hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Gölcükspor, İlyas, Furkan, Sakı, Devrim, Onur, Selim, Cenk, Muratcan, Sedat, Ahmet Kutluer, Berke ve Oktay ilk 11’i ile başaldı. Karşılaşmaya Pendikspor hızlı başlarken, 8ç dakikada Azad ile öne geçti. Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Gölcükspor 23 ve 41’de Onuz Özcan’ın kafa vuruşlarından sonuç alamadı. 45’inci dakikada Kaptan Ara pasına hareketlenen Berke’nin aşırtma golü dengeyi sağladı be ilk yarı 1-1 berabere sona erdi.

 

ÜÇ’DE  ÜÇ YAPTI

İkinci yarıda bol oyuncu değiştiren Kayhan Çubuklu, ağırlıklı olarak genç oyunculara şans verdi. 55. Dakikada kaptan Sedat’ın vuruşu direkten döndü. Oyuna sonradan dahil olan Ahmet Özer aşırtma golüyle takımını 2-1 öne taşıdı ve mücadele bu sonuçla Gölcükspor lehine bitti. Gölcükspor kampta oynadığı üç hazırlık maçınıda kazanarak 3’te 3 yapmış oldu.

GERİ DÖNDÜLER

Son hazırlık maçından sonra  Kampı tamamlayan Kırmızı siyahlı takımımız Gölcük’e döndü. Hafta sonu izin yapacak olan takım Pazartesi günü hazırlıklara Gölcük’de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.