GÖLCÜKSPOR KARŞIYAKA MAÇINA SIKI ÇALIŞIYOR

Spor 30.09.2020 - 21:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR KARŞIYAKA MAÇINA SIKI ÇALIŞIYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyakaspor hazırlıklarına sıkı çalışıyor.

TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTILAR 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyakaspor  hazırlıklarına Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar antrenmanda koşu ve istasyon çalışmasıının ardından taktik çalışması yaptı. Antrenmanın son kalanında ise şut çalışması yaparak antrenman sona erdi. SELÇUK VE SERKAN İLK ANTRENMANA ÇIKTI Gölcükspor transferin son haftasında 1987 Alemdağspor'dan defans bölgesi oyunucusu Selçuk Çalışır ile anlaşma sağlarken Çankaya Futbol Kulübü'nden hücüm bölgesi oyuncusu Mustafa Serkan Koparan ile anlaşma sağladı.  Selçuk ve Serkan dün ilk antrenmanında ise takımla beraber çalıştı.    
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyakaspor hazırlıklarına sıkı çalışıyor.

TAKTİK ÇALIŞMASI YAPTILAR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor kendi sahasında oynayacağı Karşıyakaspor  hazırlıklarına Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar antrenmanda koşu ve istasyon çalışmasıının ardından taktik çalışması yaptı. Antrenmanın son kalanında ise şut çalışması yaparak antrenman sona erdi.

SELÇUK VE SERKAN İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Gölcükspor transferin son haftasında 1987 Alemdağspor'dan defans bölgesi oyunucusu Selçuk Çalışır ile anlaşma sağlarken Çankaya Futbol Kulübü'nden hücüm bölgesi oyuncusu Mustafa Serkan Koparan ile anlaşma sağladı.  Selçuk ve Serkan dün ilk antrenmanında ise takımla beraber çalıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.